10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho vrea sa triumfe cu Barcelona

Ronaldinho vrea sa triumfe cu Barcelona

Cel mai bun jucator al lumii, brazilianul Ronaldinho, a declarat pentru site-ul oficial al Uniunii Europene de Fotbal ca pentru acest an si-a propus sa câstige doua trofee: Liga Campionilor cu FC Barcelona si Cupa Mondiala cu nationala Braziliei. Acestora li s-ar putea adauga mai mult ca sigur si un nou titlu in Primera Division.


„Vreau sa câstig tot ceea ce nu am reusit pâna acum cu Barcelona. De asemenea, vreau ca trofeele pe care le-am obtinut pâna acum sa mi le mai trec de câteva ori in palmares. Liga Campionilor este obiectivul meu principal si cred ca exista sanse mai mari ca oricând sa-l realizez. In ceea ce priveste nationala Braziliei, mi se pare normal sa imi doresc sa câstig Cupa Mondiala, din moment ce am mai facut-o o data, in 2002. Acum sunt insa mai matur“, a declarat Ronaldinho.


Jucatorul sud-american a mai marturisit, in saptamâna in care si-a aniversat ziua de nastere, ca la Barcelona a reusit sa isi implineasca visele pe care le avea in copilarie: „Imi amintesc ca atunci când eram copil mergeam la antrenamente, fratele meu era deja jucator profesionist si imi doream sa ajung si eu un fotbalist adevarat, sa ma recunoasca lumea pe strada si sa intru in istoria acestui sport. Am ajuns sa joc la Gremio, apoi la Paris Saint Germain, iar visele mele s-au implinit aici, la Barcelona, unde ma simt extraordinar“. Brazilianul a implinit marti 26 de ani, in ziua in care Barcelona a invins in campionat pe Getafe, cu 3-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS