22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Milan poate sta linistita

Doar Milan poate sta linistita

Dintre cele opt formatii calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, AC Milan este singura echipa care nu are probleme cu cartonasele galbene. In primul unsprezece al „rossonerilor“ va reveni mijlocasul Gennaro Gattuso, care a fost suspendat pentru meciul retur cu Bayern Munchen. In plus, in echipa antrenata de Carlo Ancelotti este posibil sa reintre, dupa o absenta de sase luni, si fundasul Paolo Maldini, deja convocat pentru partida de ieri-seara, cu Fiorentina.


Daca cei de la Milan pot fi linistiti, nu acelasi lucru se poate spune despre concitadina Inter, David Pizarro si Julio Cruz urmând sa stea in mansa a doua a returului in cazul in care vor fi avertizati miercuri, in partida cu Villarreal de pe „San Siro“. Mai mult, mijlocasul portughez Luis Figo si fundasul Favalli sunt incerti pentru meciul tur cu spaniolii din cauza unor accidentari usoare.


Nedved va lipsi la Juventus


Mijlocasul Pavel Nedved nu va putea evolua in partida de pe „Highbury“ cu Arsenal, primind cartonas galben in ambele meciuri disputate cu germanii de la Bremen, in optimi. De absenta cehului ar putea profita Adrian Mutu, care nu ar fi exclus sa fie folosit titular de Capello pe banda stânga, acolo unde a mai evoluat in câteva rânduri in Serie A. De la Juventus, cu multa atentie vor fi nevoiti sa evolueze mijlocasul Mauro Camoranesi si fundasii Robert Kovac si Lilian Thuram, pe care nu-i vom putea vedea in retur in cazul in care vor primi cartonas galben la Londra.


In tabara cealalta, Arsenal nu are jucatori suspendati, insa pe Kolo Toure si Jose Antonio Reyes ii desparte un cartonas galben de suspendare.


Lyon, fara Juninho


Gerard Houllier, antrenorul formatiei Olympique Lyon, va trebui sa gaseasca un inlocuitor pentru mijlocasul brazilian Juninho Pernambucano la partida tur cu AC Milan. Sud-americanul, autorul singurului gol al francezilor la Eindhoven, in optimi, si-a trecut in colectie al treilea cartonas galben din aceasta editie in mansa a doua cu olandezii si se afla in stare de suspendare. Alti doi mijlocasi, Mahamadou Diarra si Tiago, au acumulat doua avertismente si in cazul primirii a inca unuia vor lipsi in retur. O veste buna pentru suporterii lui Lyon este recuperarea fundasilor Reveillere si Caçapa, convocati aseara pentru partida cu Toulouse din campionat, dupa ce suferisera accidentari tot intr-un meci din Ligue 1.


Probleme in aparare pentru Barcelona


FC Barcelona va avea probleme de efectiv in defensiva la partida de marti de la Lisabona, Carlos Puyol fiind suspendat in urma cartonaselor galbene primite in cele doua meciuri cu Chelsea Londra, din optimi. In plus, aparatorul mexican Rafael Márquez va fi absent din cauza unor probleme la muschii aductori, iar atunci când va reveni pe gazon va trebui sa fie atent sa nu mai primeasca un cartonas galben pentru a nu fi suspendat. Acelasi lucru este valabil si in cazul lui Mark van Bommel si Oleguer Presas.


Adversara catalanilor, Benfica Lisabona, va fi privata, in compartimentul ofensiv, de serviciile atacantului Nuno Gomes, in timp ce mijlocasul Beto trebuie sa evite un „galben“ pentru a putea juca in returul programat pe 5 aprilie, pe „Nou Camp“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS