16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUltrasii sustin ca nu e derbi

Ultrasii sustin ca nu e derbi

Desi s-a vorbit foarte mult despre intâlnirea de sâmbata din „Orasul Minunilor“, suporterii Universitatii nu pun mare pret pe aceasta partida, pentru ca nu iese din tiparul Diviziei B.


Pentru Universitatea, intâlnirea cu FC Caracal este extrem de importanta, dar nu din pricina orgoliilor sau a faptului ca multi componenti ai Stiintei provin de la adversara de sâmbata, ci doar pentru punctele puse in joc.


Nici parerea suporterilor alb-albastri despre acest duel nu este diferita. De altfel, ultrasii olteni sunt de parere ca nici un meci din Divizia B nu poate fi considerat derbi, indiferent ca este vorba de Petrolul Ploiesti, Unirea Urziceni sau alta grupare din serie, pentru ca adevaratele derbiuri sunt in Divizia A, cu echipe precum Steaua, Dinamo si Rapid.


Din acest motiv, inimosii suporteri craioveni nu acorda prea mare importanta duelului cu FC Caracal. In opinia acestora, nu se merita incercarea vreunei coregrafii speciale.


Fanii au admis insa faptul ca biletele cerute de oficialii clubului nu vor fi de ajuns, pentru ca brigada va fi completata cu suporteri si din alte orase, insa factinile din Peluza Sud „Cristi Neamtu“ nu vor iesi din comun decât cu frenezia cu care isi vor incuraja favoritii.


„Cele o mie de bilete nu vor fi de ajuns, pentru ca vor veni foarte multi suporteri din Bucuresti, si nu numai, dar vor cumpara de la porti. Oricum, pentru nici un suporter craiovean, aceasta intâlnire nu este un derbi, ci un meci de Divizia B. Nici un meci din B nu va fi considerat derbi. Si cu Petrolul, si cu Urziceni putem spune ca sunt meciuri foarte importante, dar atât. Adevaratele derbiuri vor fi la anul, când vom fi in «A»“, a spus un membru al galeriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS