11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii, la limita supravietuirii

Minerii, la limita supravietuirii

Minerul Motru – Poiana Câmpina 2-2


• Stadion „Minerul“, spectatori 200


• Au marcat: Oprea ’42, Istinie ’63 / Dragulin ‘6, Dragomir ’88


Minerul: Andreescu – R. Radoi, Balan, Nueleanu – Patru (’61, Istinie), Bertea (’80, Apostol), Nedelea, Nicoloff – B. Popescu (’83, Mieila) – Soo, Oprea. Antrenor: Silviu Lung.


Poiana: Panfil – Ichim, Ghidarcia, Dragomir – Tudor, Dumitrescu (’60, Poenaru), Ticlea (’66, Mogos), Avram, Lupsa – Cojan (’58, Dumitru), Dragulin. Antrenor: Stefan Nanu.


Cartonas rosu: Stefan Nanu ’45


• Au arbitrat: H. Abrudan – G. Barjac, M. Albon.


Doar trei puncte ii despart pe gorjeni de zona fierbinte a retrogradarii, insa au ocazia sa recupereze la Sibiu punctele pierdute pe teren propriu dupa remiza cu Poiana Câmpina.


Minerul Motru traieste la limita supravietuirii in Divizia B dupa remiza de pe teren propriu cu Poiana Câmpina. Doar in prima repriza s-a jucat fotbal, dupa care s-a coborât in mocirla. „Minerii“ au inceput prost, de la 0-1, dupa ce Dragulin a deschis scorul in minutul sase cu un sut la coltul lung. Prahovenii au nimerit bara portii lui Andreescu in minutul 26, iar motrenii au replicat prin B. Popescu câteva momente mai târziu, dar Panfil a salvat cu un reflex salvator. Portarul prahovenilor nu a avut replica in minutul 42 la sutul lui Oprea care a egalat si a mai linistit spiritele in tabara gazdelor.


Tehnicianul oaspetilor a protestat vehement, acuzând o pozitie de ofsaid la Oprea si a vazut cartonas galben din partea lui Abrudan. Cum Nanu nu s-a lasat convins, centralul i-a aratat cartonasul rosu, trimitându-l in tribune pe antrenorul-jucator al câmpinenilor care va pierde si derbiul prahovean cu Petrolul Ploiesti din etapa viitoare. Silviu Lung a riscat dupa pauza si l-a trimis in teren pe atacantul adus de la Jiul, Istinie. De doua minute a avut nevoie acesta sa marcheze la Motru, impingând mingea in poarta dupa ce Soo nimerise bara.


Ultimele zece minute l-au gasit pe Lung cu cinci fundasi in teren, dar nu a fost suficient pentru conservarea avantajului. Nueleanu a fost acuzat de antrenor ca a ratat interventia in fata lui Dragomir, acesta din urma egalând in minutul 88 cu o lovitura de cap. „Am trecut pe lânga victorie, pe lânga puncte, pacat ca ne-a curatat Nueleanu. Mare pacat de joc, de puncte, de daruirea jucatorilor. Am facut o greseala individuala si a fost suficient. Poiana Câmpina a trecut de doua ori centrul terenului si a marcat doua goluri.


De ce mi-a fost frica nu am scapat. Mergeam la Sibiu cu alt moral, alta incredere, dar cu -5 la «adevar» este ingrijorator. Jucatorii au incercat sa paseze prin mocirla. Din pacate, doar rezultatul ramâne. Este frustrant sa scapi victoria dupa de ai muncit atâta“, a spus Lung, dezamagit de finalul neasteptat care trimite pe Minerul Motru la trei puncte de zona retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU