10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLyon vrea in finala

Lyon vrea in finala

Lyon – PSV 4-0 (in tur 1-0)


• Stadion „Gerland“, spectatori: 37.901.


• Au marcat: Tiago ’26, ’45+3, Wiltord ’71, Fred ’89


Lyon: Coupet – Clerc, Cris, Müller, Abidal – Tiago (’80, Clement), Diarra, Juninho P. (’76, Pedretti) – Wiltord, Carew (’66, Fred), Malouda. Antrenor: Gerard Houllier.


PSV Eindhoven: Gomes – Lucius (’57, Vayrynen), Addo, Alex (’76, Aissati), Reiziger – Simons, Afellay, Cocu – Culina, Kone, Farfan (’57, Beasley). Antrenor: Guus Hiddink.


• Cartonase galbene: Juninho / Afellay, Cocu (2).


• Cartonas rosu: Cocu (’43).


• A arbitrat: Michael Riley (Anglia).


Olympique Lyon a surclasat pe teren propriu cu 4-0 pe PSV Eindhoven, miercuri seara, in mansa a doua a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, si s-a calificat in faza sferturilor de finala, pentru a patra oara consecutiv. Cu toate ca in tur se impusesera cu 1-0, lyonezii au atacat pe toata durata meciului si si-au creat numeroase ocazii de gol, in afara celor patru concretizate, in timp ce oaspetii au amenintat doar o singura data poarta lui Coupet. Cele doua echipe se intâlnisera si anul trecut, in sferturile de finala ale competitie, PSV calificându-se atunci in urma executarii loviturilor de la 11 metri. In urma dublei manse cu olandezii, formatia pregatita de Gerard Houllier a demonstrat ca poate emite pretentii la câstigarea trofeului in acest sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS