16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua ar putea fi norocoasa

Steaua ar putea fi norocoasa

Antrenorul formatiei Betis Sevilla, Lorenzo Serra Ferrer (foto), a lasat sa se inteleaga ca va menaja câtiva jucatori in meciul de pe „Lia Manoliu“, in vederea partidei de campionat cu Malaga.


Campioana României, Steaua Bucuresti, va juca astazi, de la ora 19.00, in prima mansa a optimilor Cupei UEFA, cu Betis Sevilla. Partida va fi gazduita de stadionul National „Lia Manoliu“, deoarece arena din Ghencea a intrat intr-un proces de refacere.


Dupa ce in 16-imi Steaua a pierdut pe „Lia Manoliu“ returul cu Heerenveen, scor 0-1, calificându-se insa in optimi gratie victoriei din tur, cu 3-1, patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, a chemat un sobor de preoti pentru a sfinti gazonul. Antrenorul „militarilor“, Cosmin Olaroiu, are preocupari mai „lumesti“ pentru confruntarea cu ibericii, declarând ca si-ar fi dorit sa poata disputa inca o partida oficiala inaintea meciului de joi. „Nu stiu cât de buna este amânarea campionatului. Ar fi fost bun inca un meci oficial inainte de turul cu Betis“, a spus Olaroiu.


Partida Steaua – Betis va fi condusa de o brigada de arbitri din Rusia, avându-l la centru pe Iuri Baskakov. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Aleksei Monakhov si Tikhon Kalugin.


Contre intre Radoi si Joaquin


Capitanul Stelei, Mirel Radoi, sustine ca Betis nu este o echipa invincibila. „Betis este o echipa de batut. Totul depinde de cum vom juca noi. Daca vom juca la fel de bine ca la Heerenveen, putem scoate un rezultat bun. Nu trebuie sa ne luam dupa locul pe care il ocupa ei in clasament, au jucatori buni“, a spus Radoi.


In replica, mijlocasul echipei Betis, Joaquin, a spus ca fotbalistilor din Sevilla nu le este frica de Steaua, ci de frigul de afara. „Noi respectam echipa Steaua, care are experienta in Europa, dar am venit la Bucuresti sa obtinem un rezultat bun si sa ne calificam“, a spus Joaquin. Jucatorul formatiei spaniole a adaugat ca partida tur, de joi, este cruciala in vederea calificarii in faza urmatoare a competitei. „Nu trebuie sa incasam nici un gol, pentru a ne putea bucura in meciul retur. Stim ca va fi un meci greu“, a precizat Joaquin.


Betis are probleme de lot


Conform presei spaniole, antrenorul formatiei Betis Sevilla, Lorenzo Serra Ferrer, a lasat sa se inteleaga ca va menaja câtiva jucatori in meciul cu Steaua, in vederea partidei de campionat cu Malaga. Lorenzo Serra Ferrer a mentionat ca, desi doreste sa câstige meciul cu Steaua, se gândeste si la urmatorul meci din campionat, programat duminica, pe teren propriu, cu Malaga. „Ma voi gândi putin la echipa pe care vreau sa o folosesc in meciul cu Malaga si voi incerca sa nu suprasolicit anumiti jucatori, care trebuie sa evolueze in ambele competitii si care au la dispozitie un timp scurt pentru recuperare“, a subliniat tehnicianul.


Antrenorul formatiei Betis Sevilla l-a convocat pe portarul Victor Bocanegra, de la echipa de tineret, titularul Pedro Contreras fiind suspendat. In partida cu Steaua, poarta formatiei Betis Sevilla va fi aparata de rezerva Antonio Doblas.


In lotul pentru meciul cu Steaua a fost inclus si Xisco, revenit dupa o accidentare. In afara de portarul Contreras, suspendat, Lorenzo Serra Ferrer nu va putea conta in intâlnirea cu Steaua pe alti sapte jucatori: Assuncao, Fernando, Oliveira, Miguel Angel, Lembo, Castellini si Oscar Lopez.


Cupa UEFA, prima mansa a optimilor


Programul meciurilor care se vor disputa astazi in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA:


Steaua Bucuresti (România) – Betis Sevilla (Spania), ora 19.00


US Palermo (Italia) – Schalke 04 (Germania), ora 19.00


OSC Lille (Franta) – FC Sevilla (Spania), ora 20.00


Rapid Bucuresti (România) – SV Hamburg (Germania), ora 17.00


FC Basel (Elvetia) – RC Strasbourg (Franta), ora 21.15


Udinese (Italia) – Levski Sofia (Bulgaria), ora 21.45


„O“ Marseille (Franta) – Zenit Sankt Petersburg (Rusia), ora 21.45


Middlesbrough (Anglia) – AS Roma (Italia), ora 22.00


Meciurile retur se vor disputa pe 15 si pe 16 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS