17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

„Pandurul“ Cristea, refuzat in Divizia C


Pus de Pandurii Târgu Jiu pe lista comuna cu „satelitul“ EMC Rovinari, Cristea nu poate evolua in retur pentru divizionara C pregatita de Florin Bejinaru. Fostul tehnician, Emil Sandoi, a renuntat dupa promovare la serviciile lui Cristea, jucatorul optând atunci pentru Minerul Motru, cu care este sub contract pâna in vara. Faptul ca si motrenii sunt „satelitii“ târgujienilor i-a permis lui Hizo sa-l readuca pe fotbalist la Pandurii. Pe lista comuna cu EMC Rovinari au ramas doar cinci „panduri“, Pândaru, Mândrut, C. Popescu, Cazacu si Gogelescu, iar antrenorul Silviu Lung ii poate folosi de la Pandurii pe Balaet, D. Radoi, Stefan, Cristea, Amzucu, Glisca si A. Popescu. (C.P.)


Campionatul doljean debuteaza pe 18 martie


Desi stabilise initial ca divizia D sa debuteze miercurea viitoare, iar campionatul categoriei Elita duminica, AJF Dolj a revenit ieri asupra deciziei, anuntând ca sezonul se va relua pe 18 martie, cu etapa a 21-a a returului diviziei D. Meciurile vor incepe la ora 12.00 (seniorii), iar echipele de juniori vor evolua in deschidere, de la ora 10.00. Prima runda a returului campionatului Elita este programata duminica, 19 martie, de la ora 11.30. (M.A.)


Divizia D Gorj a fost amânata din cauza conditiilor meteo nefavorabile


Delegatii divizionarelor D din Gorj au hotarât amânarea returului cu o saptamâna din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a terenurilor impracticabile. Divizia D va debuta pe 19 martie in loc de 12 martie, cum se stabilise initial, noile date de disputare a returului fiind 19 si 26 martie, 2, 9, 16, 22, 26, 30 aprilie, 7, 14, 17, 21, 28 mai, respectiv 4 si 10 iunie. AJF Gorj a aprobat solicitarile echipelor Rostramo Târgu Jiu si Universitatea Târgu Jiu de a disputa jocurile din retur sâmbata si a respins cererea Petrolului Ticleni deoarece si-ar fi creat un avantaj fata de contracandidatele implicate in lupta pentru promovare. (C.P.)


Tenis. Incepe „Cupa Atlas“


Baza sportiva a TC Atlas va gazdui incepând de astazi a doua editie a „Cupei Atlas“, competitie de categoria a III-a dotata cu premii in valoare de 3.000 RON. Turneul, care se adreseaza categoriilor de vârsta 14 ani (baieti si fete) si 16 ani (fete), se va disputa in sala, si se va incheia luni, la start fiind asteptati aproape 50 de sportivi din toata tara. (M.A.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS