12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFarul este mai slaba decât in tur

Farul este mai slaba decât in tur

„Pandurii“ considera ca problemele „marinarilor“ incep de pe banca tehnica, pe unde s-au perindat trei antrenori.


Petre Grigoras si Lucian Marinof au pregatit Farul Constanta in turul campionatului, iar in prezent sârbul Momcilo Vukotic este responsabil pentru rezultatele „marinarilor“. Fiecare tehnician are propria conceptie despre „sportul rege“, propriul sistem de joc, iar fotbalistii trebuie sa se supuna noilor reguli. Pentru Vukotic, partida cu Pandurii reprezinta debutul intr-un meci oficial pe banca tehnica a constantenilor, iar Hizo si elevii sai spera sa profite la maximum de orice imperfectiune in jocul adversarului.


Vukotic, slabiciunea Farului


„Dulaul“ a studiat jocul Farului, cunoaste lotul dobrogenilor cu care a lucrat când antrena pe Litoral si stie ce potential are echipa sa. Singura surpriza poate veni tot de pe banca tehnica, de la Vukotic. „Cred ca Farul este mai putin puternica decât in tur, prin plecarea lui Cristocea, a lui Apostol si a antrenorului Grigoras, care cunostea foarte bine echipa“, sustine Hizo.


Ionut Dragomir impartaseste ideea antrenorului sau si doreste trei puncte de la Constanta: „S-a schimbat antrenorul, probabil si sistemul lor de joc, speram sa jucam noi bine, sa putem câstiga. Primul meci e cel mai important“.


Noua achizitie, Marius Sava, isi doreste un debut cu dreptul sub culorile „pandurilor“, iar evolutiile sale sa atraga interesul cluburilor straine. „Mi-as dori sa nu pierdem la Constanta, e important cum incepem. Farul este o echipa tehnica, dar au si ei problemele lor, s-a schimbat antrenorul, a plecat Cristocea. Am venit la Târgu Jiu sa joc cât mai multe meciuri, sa câstigam, cred ca echipa este pregatita bine si nu se pune problema sa retrogradam. Am semnat doar pe sase luni, pentru ca din vara sper sa prind un contract in strainatate“, a spus Sava.


„Pandurii“, pregatiti pentru 90 de minute


Pe un teren greu, cum se estimeaza ca va fi cel de la Constanta, valoarea individuala paleste in fata daruirii. Forta Farului poate fi anihilata prin determinare, „pandurii“ fiind pregatiti sa lupte pâna la capat pentru un rezultat pozitiv. „O sa fac echipa in asa fel incât sa anihilez punctele lor forte. Farul are o linie de mijloc foarte buna, cu Senin, Todoran si Lungu. Este un dezavantaj pentru ambele echipe terenul greu, dar eu sper sa fim mai bine pregatiti fizic decât Farul. Cred ca am facut o pregatire fizica buna“, sustine „Dulaul“.


Hizo, fost tehnician al Farului, stie la ce sa se astepte din partea suporterilor de pe Litoral. „Va conta foarte mult ca am pregatit Farul. Foarte multi suporteri o sa se ocupe de mine si o sa lase echipa in pace, ceea ce este pentru noi un avantaj. Cunosc grupul de jucatori ai Farului, talentati, foarte buni, care pot pune probleme oricarei echipe. Majoritatea sunt jucatori pe care i-am antrenat si eu, in proportie de 80-90%. Omogenitatea si valoarea sunt atuurile Farului, dar fiecare echipa are slabiciuni“, a afirmat Hizo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS