12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaird si Gane pot juca in meciul cu FC Caracal

Baird si Gane pot juca in meciul cu FC Caracal

Patronul Stiintei a vrut sa-i aduca pe Giuchici si Robert Nita la Craiova când a vazut problemele din atacul Stiintei, dar s-a mai linistit când a aflat ca Baird se va recupera in scurt timp.


Oficialii gruparii oltene au anuntat ca accidentarea suferita de Michael Baird la antrenamentul de luni seara nu este atât de grava pe cât se credea. In urma radiografiilor, s-a stabilit ca jucatorul a suferit o entorsa de glezna usoara. Aceasta s-a dezumflat si Baird poate deja sa-si lase greutatea corpului pe piciorul drept, desi atacantul australian pastreaza inca urmele loviturii. Conform medicilor echipei oltene, Michael Baird isi va relua de luni alergarile si ar putea evolua in meciul din etapa a doua a returului, cu FC Caracal.


Cu toate acestea, antrenorul Ovidiu Stinga are retineri in a-l folosi pe „cangur“, stabilind ca nu-l va forta daca simte ca jucatorul nu este suta la suta refacut, pentru ca nu vrea sa riste o recidiva. In alta ordine de idei, la meciul de la Caracal ar putea reveni si atacantul Ionel Gane. „Jerry a avut o contractura, dar am discutat cu el si am stabilit sa nu forteze. La meciul cu FC Caracal va fi insa apt de joc si ne bazam pe el“, a anuntat ieri Adrian Mititelu.


Acesta sustinea ca in disperare de cauza se gândise sa contacteze alti doi atacanti, pentru a intari ofensiva Stiintei.


„Ma gândisem la Giuchici, o slabiciune mai veche a mea, dar baiatul mai are o jumatate de an contract cu Gloria Bistrita, club care cere foarte multi bani pe el, si la Robert Nita. M-am mai linistit dupa ce am vorbit cu doctorii si am aflat ca Baird va putea reveni curând“, a spus Mititelu.


Jaber, inca o sansa


In conditiile actuale, mai mult ca sigur Ovidiu Stinga va incepe meciul cu Rapid II cu Dina si Jaber in atac. Un cuplu pe care putini mizau in perioada de pregatire, având in vedere transferurile facute in iarna. Florin Costea, Michael Baird sau Jerry Gane pareau favoriti la titularizare. Problemele medicale il forteaza insa pe Stinga sa inceapa in atac cu doi jucatori cu care a fost la un moment dat in conflict. Dina a fost criticat inca din timpul turului, in timp ce Jaber fusese trimis la echipa a doua, Adrian Mititelu jurându-se ca nu-l va mai chema la echipa mare.


Ieri, Mititelu a admis ca a facut un compromis reprimindu-l pe irakian sub arme. „Mi-am calcat pe orgoliu pentru ca am fost fortat de imprejurari. Acum nu mai conteaza ce a fost, am decis spre binele echipei. Oricum, am vorbit cu antrenorii si am inteles ca Jaber a tras tare la antrenamentele din aceste zile. Poate i-a prins bine lectia primita“, a comentat patronul Stiintei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS