Acasă Sport Sperante pentru un teren excelent

Sperante pentru un teren excelent

Saptamâna care se incheie mâine a fost una cu vreme câinoasa pentru fotbal, cu zapada, frig si vânt, ceea ce a dat peste cap nu numai inceperea returului, cât si programul de pregatire al echipelor din cauza terenurilor improprii. In aceste zile, elevii lui Ovidiu Stinga si Daniel Mogosanu s-au pregatit pe terenul sintetic din Lunca Jiului, oltenii având ieri programat un singur antrenament, de dimineata. Tot o sedinta de pregatire va fi si astazi, antrenorul Ovidiu Stinga renuntând la ideea unui meci amical, desi exista probabilitatea unei intâlniri cu FC Caracal.


„Cum insa caracalenii au perfectat o partida de verificare cu Pandurii Tirgu Jiu, aceasta varianta, un meci FC Caracal – Universitatea, a cazut, dar din cauza celor din Orasul Minunilor“, a tinut, ieri, sa precizeze un oficial al Universitatii. Mâine este zi libera, iar de luni se intra in linie dreapta, cum se spune, pentru meciul de vineri, 10 martie, cu Rapid II.


In ceea ce priveste terenul de joc de pe „Ion Oblemenco“, acesta a fost ieri curatat de zapada, s-a tras si apa din drenuri. Evident ca dupa intemperiile din zilele trecute, terenul era ieri imbibat cu apa. Daca nu va ploua si va fi vânt, sunt sperante ca pâna la ora jocului de vineri, cu satelitul Rapidului, suprafata de joc de pe „Ion Oblemenco“ sa fie excelenta pentru aceasta luna.

Exit mobile version