Acasă Sport Batalia de 1.000 de euro

Batalia de 1.000 de euro

Contracandidati pentru postul de inchizator la Pandurii, Keca si Vancea (foto) s-au luat la bataie la antrenamentul de joi al divizionarei A, fiind sanctionati dur de „Dulau“. 


Lupta pentru titularizare la Pandurii devine din ce in ce mai apriga, mijlocasii la inchidere Vancea si Keca luându-se la bataie pe teren, sub ochii colegilor si antrenorilor. O intrare mai dura a lui Vancea la Keca a generat scandalul de joi seara. „Eu am anticipat ca se vor lua la bataie pentru ca se tachinau de mai mult timp. Faptul ca au facut-o acolo pe teren ne-a dezgustat. A fost de fapt o intrare mai dura a lui Vancea la Keca, acesta având si acum urme pe glezna. Cel lovit a ripostat si totul a degenerat intr-un scandal. S-au lovit reciproc si s-au impins, fiind despartiti de colegi“, a refacut Motroc firul evenimentelor. Boris Keca regreta cele intâmplate si nu a dorit sa comenteze prea mult incidentul. „Nu vreau sa comentez. Imi pare rau. E regretabil ce s-a intâmplat. N-am ce sa spun mai mult“, a afirmat acesta.


„Pugilistii“, sanctionati cu câte 1.000 de euro


Antrenorul Viorel Hizo spune ca aceste incidente sunt inerente, dar lupta pentru titularizare trebuie dusa in mod sportiv, nu transata cu pumnii. „Sunt lucruri care se mai intâmpla. Este regretabil ca s-au produs intre doi jucatori maturi. Eu nu tolerez asemenea iesiri si consider ca lupta pentru un loc in echipa trebuie sa se duca in alt mod“, a afirmat „Dulaul“. Tehnicianul nu a trecut cu vederea bataia dintre Vancea si Keca, „pugilistii“ fiind sanctionati cu câte 1.000 de euro. De asemenea, Hizo a cerut si sanctionarea capitanului de echipa Dragan Perisic cu 500 de euro pentru incidentul de la finalul partidei amicale cu Universitatea Craiova, când sârbul a provocat o incaierare generala. Presedintele Marin Condescu astepta ieri referatul conducerii tehnice, comentând cu umor incidentul dintre Vancea si Keca: „E bine, pentru ca fac rost de bani la buget“, a opinat Condescu.

Exit mobile version