12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFosta lidera mondiala, Martina Hingis, de neoprit

Fosta lidera mondiala, Martina Hingis, de neoprit

Fosta lidera a ierarhiei WTA, Martina Hingis, pare decisa sa revina intre cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Reintrata de câteva luni in circuitul profesionist, elvetianca a urcat vertiginos in clasament, ajungând deja pe locul 44. Hingis a adunat punct dupa punct, reusind 15 victorii in acest an si disputând in urma cu o luna finala de la Tokyo, pierduta in fata rusoaicei Elena Dementieva (2-6, 0-6).


De trei zile, Martina Hingis se afla in Qatar, unde participa la turneul international feminin de la Doha, dotat cu premii in valoare de 600.000 de dolari. Elvetianca este calificata in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a depasit-o fara probleme in turul doi pe italianca Francesca Schiavone, a treia favorita a intrecerii, cu 6-1, 6-2. In runda a treia, Hingis urma sa o intâlneasca aseara pe rusoaica Svetlana Kuznetova, creditata cu sansa a sasea la câstigarea turneului.


Alte doua jucatoare desemnate cap de serie au parasit concursul, rusoaica Myskina si slovaca Hantuchova, in timp ce Mauresmo (nr. 1) si Petrova (nr. 2) au ajuns lejer in sferturile de finala ale competitiei de la Doha.


Alte rezultate


Celelalte rezultate din optimi: A. Mauresmo – M. Bartoli (Franta) 6-0, 6-2; N. Petrova – E. Daniilidou (Grecia) 6-1, 6-2; R. Vinci (Italia) – M. Vento-Kabchi (Venezuela) 6-2, 6-3; Ai Sugiyama (Japonia) – A. Myskina (Rusia, nr. 4) 7-6 (2), 6-7 (6), 6-4; S. Kuznetova (Rusia, nr. 6) – M. Kirilenko (Rusia) 6-1, 7-6 (4); Li Na (China) – D. Hantuchova (Slovacia, nr. 5) 4-6, 7-6 (5), 6-1; J. Schruff (Germania) – A. Bondarenko (Ucraina) 6-3, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS