Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Pustinjakovic, bagat in sedinta


Nemultumit ca nu-si coordoneaza apararea, „Dulaul“ l-a bagat in sedinta pe portarul Pustinjakovic la finalul antrenamentului de ieri. Hizo a comunicat cu sârbul prin intermediul „translatorului“ Boris Keca, tinându-i un discurs de câteva minute. „Sa asculte ce spun eu“, i-a transmis Hizo lui Pustinjakovic, care nu stie decât câteva cuvinte in limba româna. Daca Perisic a facut progrese mari in insusirea limbii române, Pustinjakovic nu cunoaste decât cuvintele uzuale necesare postului sau de portar. (C.P.)


Sase „panduri“ pot evolua la echipele satelit


Pandurii Târgu Jiu a definitivat listele comune cu „satelitii“ Minerul Motru si EMC Rovinari din Diviziile B, respectiv C. Antrenorul Viorel Hizo nu se poate dispensa de 12 jucatori, restul pâna la 24 fiind impartiti in mod egal intre „sateliti“. Balaet, Dorin Radoi si Iulian Stefan pot evolua in retur pentru echipa lui Silviu Lung, lista pentru Minerul Motru fiind completata de Amzucu, A. Popescu si Glisca, legitimati la divizionara B. Pentru echipa lui Florin Bejinaru, EMC Rovinari, sunt disponibili Pândaru, Mândrut, C. Popescu, Cristea, Gogelescu si Cazacu. (C.P.)


Divizia C, seria a V-a. Meciul Armata – Arsenal s-a amânat


Meciul din turul campionatului Diviziei C, seria a V-a, dintre Armata Craiova si Arsenal Motru, programat initial sa se joace pe 3 martie, a fost amânat pentru 21 martie. Federatia Româna de Fotbal a retinut de la delegari pe Arsenal Motru in tur, când gorjenii trebuia sa joace cu Armata Craiova, din cauza unei datorii a motrenilor fata de Hexe Jebel. Dupa ce a câstigat apelul depus la FRF, Arsenal Motru a obtinut si dreptul de a juca partida cu Armata Craiova. (C.P.)


La CS Universitatea Craiova se schimba garda


Ion Rinderiu nu va mai ocupa functia de presedinte executiv al clubului CS Universitatea Craiova, in locul sau urmând sa fie numit, cel mai probabil, Danut Pascu, fost antrenor al echipei de volei baieti. „Printr-un ordin al ministrului, s-a decis ca persoanele cu vârsta peste 65 de ani sa nu mai poata detine functii in institutiile de invatamânt superior de stat. In acest contest, am fost nevoiti sa incheiem colaborarea cu domnul Rinderiu“, a declarat ieri Corneliu Andrei Stroe, care, tot printr-un ordin de ministru, a fost numit presedintele Consiliului de Administratie al CSU Craiova, inlocuindu-l pe Sergiu Cataneanu. Acesta a decis sa renunte din cauza problemelor financiare prin care trece clubul in aceste momente. (L.C.)


Atletism. Andreea Ghita, dubla campioana nationala


La Campionatul National de atletism in sala care s-a desfasurat week-end-ul trecut, in Capitala, sportiva craioveana Andreea Ghita a reusit o performanta deosebita in competitia rezervata juniorilor III. Atleta de la CSM Craiova s-a clasat pe primul loc atât in proba de 1.500 de metri, cu timpul de patru minute si 48 de secunde, cât si in cea de 3.000 de metri (zece minute si 31 de secunde), devenind astfel dubla campioana nationala. (M.A.)


Tenis de masa. Craiovenii se intrec la Cupa „Martisor“


Iubitorii tenisului de masa din Craiova se pot intrece sâmbata, 4 martie, la Cupa „Martisor“. Intrecerea se va desfasura in sala de tenis de masa a CS Universitatea Craiova, situata in Complexul sportiv „Ion Oblemenco“ si este rezervata doar sportivilor amatori. Inscrierile se pot face direct in ziua competitiei, la sala de joc, intre orele 10.00 – 10.30, sau la organizatori, persoana de contact Sorin Sora (telefon: 0788/314.789). Taxa de participare pentru cei dorinici sa-si arate maiestria in ale ping-pongului este de 10 RON, iar festivitatea de premiere a câstigatorilor va avea loc imediat dupa concurs, in jurul orei 14.00. Echipamentul sportiv va fi obligatoriu pentru concurenti, in timp ce mingile si paletele de joc vor fi asigurate de organizatori. (L.C.)


Selectie la „Gica Popescu“


Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ organizeaza selectii zilnic de la ora 15.00 (luni-vineri inclusiv), iar sâmbata si duminica de la ora 10.00. Selectia se desfasoara pentru copiii nascuti in anii 1993, 1994, 1995 si 1996. Relatii suplimentare la sediul scolii din Craiova sau la telefon 0722.446702. Copiii trebuie sa fie echipati corespunzator. (I.J.)

Exit mobile version