17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMartina Hingis isi continua ascensiunea

Martina Hingis isi continua ascensiunea

Fosta lidera a ierarhiei WTA, Martina Hingis, revenita in circuit dupa o pauza de trei ani, continua sa adune puncte importante care sa o readuca in primele jucatoare ale lumii. Elvetianca a mai urcat sase locuri in clasamentul WTA, ajungând pe pozitia 44, in timp ce Serena Williams, si ea o fosta numarul 1 mondial, a cazut pe 46.


Hingis se afla in prezent in Qatar, la turneul de 600.000 de dolari de la Doha, unde a ajuns in turul secund. In runda inaugurala, Martina a umilit-o pe americanca Mashona Washington, pe care a invins-o cu 6-1, 6-0.


Lidera WTA a ramas Kim Clijsters, cu 3.566 de puncte, belgianca fiind urmata de frantuzoaica Amelie Mauresmo (3.402 puncte) si de americana Lindsay Davenport (2.902 puncte). Daca nu era eliminata saptamâna trecuta la Dubai, Mauresmo ar fi revenit pe primul loc. Frantuzoaica are totusi aceasta sansa in cazul in care va ajunge in fazele superioare ale turneului de la Doha, la care Clijsters a renuntat din cauza unei accidentari.


Iata si alte rezultate din primul tur al competitiei feminine din capitala Qatarului: Julia Schruff (Germania) – Jelena Jankovic (Serbia-Muntenegru, nr. 8) 6-2, 7-5; Li Na (China) – Vera Zvonareva (Rusia) 6-4, 6-4; Roberta Vinci (Italia) – Elena Lihovteva (Rusia, nr. 7) 6-4, 6-4; Alona Bondarenko (Ucraina) – Vera Dusevina (Rusia) 7-6, 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS