Acasă Sport Baird a sarbatorit cu o „blonda“

Baird a sarbatorit cu o „blonda“

Atacantul australian a celebrat golul marcat cu Pandurii pâna la trei dimineata, intr-un bar din Craiova, cu bere si muzica house.


Australianul Michael Baird s-a bucurat mult pentru golul reusit in partida amicala cu Pandurii Târgu Jiu. A salutat tribuna oficiala imediat dupa ce a deschis scorul, apoi a doua zi a mers in oras pentru a sarbatori asa cum se cuvine reusita cu trupa lui Hizo.


Sâmbata noapte, insotit de compatriotul sau Ryan Clarke si de inca o persoana, acesta a aterizat intr-un bar de pe Calea Bucuresti, unde a petrecut pe ritmurile muzicii house pâna spre dimineata. Asa se face ca la ora 2.30 Baird era inca in forma, desi, probabil, colegii lui de echipa visau la meciurile de campionat care o sa vina si care nu se anunta deloc usoare. Baird a baut bere, a dansat si a fost binedispus, atragând usor atentia celor prezenti. In schimb, Clarke a fost mai rezervat, preferând sa stea la masa cu un suc in fata pentru a nu se reaccidenta.


Chiar daca de obicei, dupa astfel de iesiri, jucatorii Universitatii s-au ales cu amenzi usturatoare, de aceasta data conducerea clubului Universitatea Craiova a anuntat ca nu va lua nici o masura impotriva petrecaretilor. „Stiu ca Baird a fost in oras dupa meciul cu Pandurii. Si-a cerut voie. De fapt, mi-a zis ca el bea doua-trei beri dupa meci si am fost de acord“, a spus Adrian Mititelu.


„Au plâns dupa meciul cu Pandurii“


Patronul Stiintei a facut, ieri, o dezvaluire interesanta, sustinând ca alb-albastrii au plâns la finalul meciului cu Pandurii Târgu Jiu de necaz ca n-au reusit sa invinga trupa lui Hizo. „Când am intrat in vestiar, mai ales cei tineri erau cu ochii in lacrimi. Jucatorii mei au plâns dupa meciul cu Pandurii si eu am contribuit la aceasta situatie, pentru ca le-am zis ca este singurul meci amical la care ma intereseaza rezultatul. Apoi, i-am incurajat si le-am spus ca trebuie sa fie si mai ambitiosi la meciurile oficiale. Oricum, dupa meciul de vineri, pot spune ca Pandurii au o echipa bunicica“, a recunoscut Mititelu.

Exit mobile version