10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal - CFR Petrom Craiova 2-0

FC Caracal – CFR Petrom Craiova 2-0

Pe un teren impropriu desfasurarii unui meci de fotbal, cu zapada, sâmbata dimineata s-a disputat amicalul dintre echipa gazda, FC Caracal, si divizionara D din Craiova, CFR Petrom. S-au impus caracalenii, cu scorul de 2-0, prin golurile incrise de Militaru (penalti) si D. Mihai.


Antrenorii gazdelor, Ungureanu si Negrila, au inceput meciul cu: P. Radu – L. Tilihoi, A. Negrila, Militaru, Vodita – Pasare, Scinteie, D. Mihai, Mosteanu – A. Luta, A. Stancu. Au mai jucat: Nauiu, C. Beldeanu, Fruntelata, Baia.


A absentat Tibi Lung, invoit de conducere pentru rezolvarea unor probleme la Pandurii Tirgu Jiu legate de transferarea lui la FC Caracal.


„Sunt multumit de pregatirea de iarna, dar nu si de terenurile pe care am jucat meciurile de verificare. Tot partial sunt multumit si de achizitiile din aceasta iarna deoarece trebuia intarit, printre altele, atacul“, a afirmat antrenorul principal Nae Ungureanu.


„Au jucat in acest amical Negrila, Tilihoi si Beldeanu. Când intra si… Ungureanu, Balaci…?!“. La aceasta intrebare, „Rosu“ a raspus zâmbind: „Când da iarba!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS