Acasă Sport „Nulitatile de la Hertha Berlin parasesc Europa“

„Nulitatile de la Hertha Berlin parasesc Europa“

Presa germana i-a facut cu ou si cu otet pe jucatorii Herthei Berlin dupa ce aceasta formatie a fost eliminata din 16-imile Cupei UEFA.


Cotidianul Bild a opinat ca eliminarea echipei pregatite de Falko Gotz este meritata, apreciind ca „nulitatile de la Hertha“ nu au ce cauta in Europa. „A fost meritat! Nulitatile de la Hertha parasesc Europa“, a titrat Bild. Sursa citata a subliniat faptul ca Hertha a pierdut joi, pe „Stadionul rusinii“, acelasi pe care s-a jucat, in urma cu doi ani, meciul amical România-Germania, scor 5-1.


La rândul sau, revista Sport Bild a titrat „Hertha, in cadere libera“, scriind ca „visul unei minuni s-a spulberat la Bucuresti, iar Hertha isi continua panta descendenta pe care se afla in ultima vreme“.


„Insucces istoric“ a titrat cotidianul Der Tagespiegel, care a notat ca „inainte sa fie o rusine pentru Bundesliga (cum a afirmat fostul selectioner al Germaniei, Berti Vogts, care a comentat meciul Rapid-Hertha pentru postul de televiziune DSF – n.r.), Hertha este o rusine pentru ea insasi“.

Exit mobile version