Acasă Sport „Doresc Rapidului sa câstige Cupa UEFA“

„Doresc Rapidului sa câstige Cupa UEFA“

Falko Gotz, antrenorul formatiei Hertha Berlin, a spus la conferinta de presa ca doreste ca Rapid sa câstige Cupa UEFA, pentru ca apoi sa poata spune ca echipa sa a fost eliminata de câstigatoarea trofeului.


„Ii doresc Rapidului sa câstige Cupa UEFA, asa incât sa putem spune ca am fost eliminati de câstigatoarea trofeului“, a afirmat Gotz.


Antrenorul berlinezilor a sustinut ca elevii sai au pierdut partida din „Giulesti“ pentru ca au avut ghinion. „Este o dezamagire destul de mare, dar trebuie sa delimitam, pentru ca este o dezamagire din punct de vedere al rezultatului intrucât, pâna la 1-0, echipa mea a avut o evolutie buna. In prima repriza, am avut mai multe sanse de a deschide scorul dar, din pacate, nu am reusit. Tocmai norocul de care avem nevoie nu ne surâde in prezent“, a spus Gotz.


Tehnicianul german a opinat ca momentul-cheie al meciului a fost primul gol marcat de rapidisti. „Acel gol a fost momentul-cheie al meciului, spectatorii au renascut, iar Rapid a demonstrat de ce este in stare. Dupa acel gol, nu am mai fost capabili de a pune presiune, iar la 2-0 meciul s-a terminat. In prima repriza am avut patru ocazii de gol si a fost un progres fata de tur“, a spus Gotz.


Falko Gotz nu a dorit sa evidentieze vreun jucator de la Rapid: „Ca si dupa meciul cu Steaua, si acum spun ca Rapid are doi-trei jucatori care pot face fata in Bundesliga“.

Exit mobile version