Acasă Sport „Sunt nemultumit de atitudinea unor jucatori“

„Sunt nemultumit de atitudinea unor jucatori“

In minutul 80, antrenorul oltean a cedat nervos, tragându-l de par pe Dragos Firtulescu.


Chiar daca a considerat intâlnirea de ieri un test util pentru echipa sa, antrenorul Ovidiu Stinga (foto) nu si-a ascuns nemultumirea vizavi de anumiti jucatori, in special fata de cei care au avut sansa sa demonstreze ca merita sa faca pasul la echipa mare, in discutie fiind Ignat, Puchiu, G. Ionescu, Covalenco sau Alex Costea. „Sunt nemultumit de atitudinea unor jucatori, care, sper ca si-au dat seama ce inseamna echipa mare“, a declarat Stinga, evitând sa dea nume, cu o singura exceptie. Este vorba de atacantul Gabi Ionescu, pe care tehnicianul oltean l-a certat pentru ca a uitat sa-si pune ghete cu filet, adecvate pentru gazon moale: „I-am oferit o sansa, iar el a incaltat la meci ghete cu crampoane turnate“.


Momente penibile


Cu toate acestea, Stinga a anuntat ca nu va ezita pe viitor sa cheme jucatori de la „satelit“ la echipa mare, chiar si pe cei care au dezamagit in ultima vreme. „Jaber, Orac si oricare alt jucator au sansa sa revina daca merita“, a adaugat antrenorul alb-albastrilor.


Desi a incercat sa-si ascunda supararea, Stinga a fost destul de nervos, mai ales in timpul meciului, marturie stând faza din minutul 80, când l-a tras puternic de par pe Dragos Firtulescu, suparat ca tânarul sau elev gresise o pasa. La faza urmatoare, Stinga a ratat insa o preluare, mingea trecându-i pe sub picior, fiind taxat de asistenta, care i-a strigat lui Firtulescu: „Zecare, da-i si tu o palma acum!“.

Exit mobile version