Acasă Sport Baird, ratangiul

Baird, ratangiul

Ca si in meciul cu Minerul Motru, australianul Michael Baird a uimit asistenta prin modul in care reuseste sa-si creeze ocazii de gol, dar si prin usurinta cu care rateaza aceste oportunitati. Ieri, in meciul cu Armata, Baird a alergat mult si a fost aproape de neoprit de fundasii Armatei, dar de fiecare data când a ajuns in fata portii a gresit tinta. Trei ocazii singur cu portarul si un penalti a irosit jucatorul adus la Craiova pentru a revigora ofensiva Stiintei. Considerat de Dan Stalinescu atacantul de care are nevoie Universitatea, Baird ne-a reamintit de alt compatriot al sau, Daniel McBreen. Prestatia lui Michael Baird a fost taxata de antrenorul Ovidiu Stinga, care a zâmbit ironic atunci când acesta a ratat penaltiul din minutul 24. „Sper ca Baird sa dea si gol. Degeaba isi creeaza ocazii, daca nu finalizeaza, pentru ca nu ne ajuta cu nimic ratând de fiecare data“, a spus Stinga. Probabil, acesta ii va mai acorda o sansa lui Baird, mâine (ora 18.30), la amicalul cu Pandurii.


Preda va fi amendat


Momentele premergatoare executarii penaltiului de Michael Baird au fost retinute de antrenorul Stinga si trecute la capitolul „asa nu“. Laurentiu Preda, jucator care a obtinut lovitura de pedeapsa, a luat mingea in brate si s-a indreptat cu ea spre punctul cu var, insa Ovidiu Stinga l-a desemnat pe australian sa execute. Preda s-a suparat si a aruncat cu mingea in mod ostentativ, iritându-l pe antrenor, care a anuntat ca va il va sanctiona pe mijlocasul craiovean.


„Preda va fi pedepsit pentru gestul sau. Antrenorul dicteaza cine executa un penalti, iar jucatorii trebuie sa se conformeze“, a precizat „Olandezul“.

Exit mobile version