Acasă Sport Mutu a fost convocat pentru disputa cu Werder

Mutu a fost convocat pentru disputa cu Werder

Atacantul român face parte din lotul „bianconerilor“ pentru partida de la Bremen.


Echipa la care evolueaza atacantul român Adrian Mutu, Juventus Torino, va intâlni astazi, in deplasare, formatia germana Werder Bremen, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor.


Desi nu este inca refacut complet, dupa ce a suferit saptamâna trecuta, la un antrenament, o entorsa la glezna, francezul David Trezeguet, colegul lui Mutu din compartimentul ofensiv al lui Juventus Torino, a fost convocat pentru partida de la Bremen. Chiar daca nu-l va putea utiliza pe Trezeguet, tehnicianul „Batrânei Doamne“, Fabio Capello, nu duce lipsa de atacanti, avându-i la dispozitie pe Del Piero, Ibrahimovic, Mutu si Zalayeta.


Pentru partida cu Werder, Capello a retinut in lotul torinezilor urmatorii 21 de jucatori: Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Patrick Vieira, Robert Kovaci, Gianluca Pessotto, Emerson Da Rosa, Zlatan Ibrahimovici, Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, Federico Balzaretti, Mauro German Camoranesi, David Trezeguet, Adrian Mutu, Manuele Blasi, Lilian Thuram, Landry Bonnefoi, Giuliano Giannichedda, Ruben Olivera, Marcelo Zalayeta, Fabio Cannavaro si Christian Abbiati.


In tabara germana nu sunt probleme de efectiv, chiar si Miroslav Klose, atacantul lui Werder Bremen care a absentat de pe teren in ultimele trei saptamâni din cauza unei accidentari, fiind refacut in proportie de suta la suta. Este de asteptat ca Miroslav Klose sa imbrace din nou tricoul „alb-verzilor“ la partida cu Juventus Torino.


Rangers si Inter sunt favorite


In prima mansa a optimilor Ligii Campionilor se vor mai disputa astazi meciuri pe stadioanele „Ibrox“ din Glasgow si „ArenA“ din Amsterdam.


Scotienii de la Glasgow Rangers vor intâlni, acasa, pe Villarreal, formatia spaniola având in ultima vreme prestatii mai putin reusite in Primera Division si indepartându-se de locurile care i-ar fi asigurat in sezonul viitor prezenta in Champions League.


Internazionale Milano va merge la Amsterdam, gazda fiind echipa Ajax, la care este legitimat mijlocasul român Nicolae Mitea. Aceasta confruntare poate fi considerata de nostalgici o reeditare a finalei din 1972, adjudecata de „lancieri“, care erau antrenati atunci de românul Stefan Kovacs si il aveau in rândurile lor pe celebrul Johann Cruyff.

Exit mobile version