10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVan Basten voia România in primul meci

Van Basten voia România in primul meci

Selectionerul „Portocalei mecanice“ intentiona ca reprezentativa batava sa debuteze contra tricolorilor in preliminariile Euro 2008.


Selectionerul Olandei, Marco van Basten, a spus ca si-ar fi dorit sa inceapa meciurile din grupa G de calificare la Euro 2008, din care face parte si reprezentativa tricolora, cu adversari tari, Bulgaria sau România, in deplasare. Van Basten a adaugat ca marele avantaj pentru echipa Olandei este ca nu va juca in vara anului viitor.


„Mi-am mai dorit sa nu jucam in iunie 2007, iar aici am reusit. Este un plus ca incepem cu Luxemburg, un adversar mai slab, dar cu care trebuie sa fim atenti. Iar dupa al doilea meci, cel cu Belarus, trebuie sa avem deja sase puncte“, a opinat selectionerul „Portocalei mecanice“.


Marco van Basten considera un dezavantaj faptul ca reprezentativa Olandei termina grupa cu un meci in Belarus, pe 21 noiembrie 2007, când la Minsk vremea poate fi foarte rea. „Oricum, nu ma pot plânge. In general, sunt multumit, desi ar fi putut fi si mai bine“, a spus antrenorul batav.


Meciurile cu România sunt importante pentru sloveni


Rudi Zavrl, presedintele Federatiei Slovene de Fotbal (NZS), si selectionerul Branko Oblak considera foarte importante meciurile cu România.


Rudi Zavrl a spus ca este multumit de calendarul grupei, desi se gândise la variante mai bune pentru echipa Sloveniei. „România a vrut sa jucam dubla in iunie 2007, noi am fi vrut alta data, dar n-am reusit sa ne intelegem. Noi am fi vrut in august, ei in noiembrie“, a spus Zavrl.


Selectionerul Branko Oblak a afirmat ca, pentru echipa sa, cele mai importante vor fi meciurile din primavara lui 2007. „Daca vom avea succes in primavara, urmeaza cinci meciuri din care am putea câstiga patru“, a precizat Oblak.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS