5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSi-a pus cenusa in cap

Si-a pus cenusa in cap

Fotbalistul i-a dat dreptate antrenorului in cazul conflictului pe care cei doi l-au avut inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006.


Mirel Radoi a sustinut ieri o conferinta de presa, declarând ca ii pare rau ca a intrat in conflict cu selectionerul Victor Piturca, apreciind ca in relatia antrenor – jucator antrenorul este cel care are intotdeauna dreptate. „Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Imi pare rau ca am fost in polemica cu antrenorul cu care am lucrat patru ani la Steaua. Trebuia sa avem o discutie intre patru ochi, nu prin intermediul presei. Sper ca acest conflict sa se incheie“, a spus Radoi. Selectionerul Victor Piturca nu l-a mai convocat la prima reprezentativa pe Mirel Radoi, dupa ce jucatorul stelist a parasit cantonamentul tricolorilor inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006, disputata in iunie 2005. Radoi, care a invocat atunci o accidentare, sustinea ca a avut acceptul selectionerului pentru a parasi cantonamentul, insa Piturca a negat acest lucru.


„Vreau ca aceasta cearta sa se termine“


Mirel Radoi considera ca in acest caz orgoliul sau a fost dus la extrem. „A fost orgoliul meu dus la extrem si nu a fost un lucru bun. Nu stiu daca faptul ca secundul Stefan Iovan m-a urmarit in Cipru este unul dintre motivele impacarii, insa ceea ce am facut azi trebuia sa fac mai demult, sunt sigur de asta“, a completat Radoi.


Mirel Radoi a opinat ca daca si-a cerut scuze de la selectionerul Victor Piturca, acest lucru nu inseamna ca va fi convocat automat la echipa nationala. „Am facut asta in primul rând pentru linistea mea sufleteasca. Nu vreau sa gândeasca cineva ca imi cer scuze ca sa ajung la nationala, ci vreau ca aceasta cearta sa se termine“, a declarat Radoi. Intrebat când se va intâlni cu Victor Piturca, Radoi a raspuns: „Intre meciul retur cu Heerenveen si pâna la inceputul campionatului sunt sigur ca vom avea o discutie. Daca va asista la partida cu Heerenveen din Olanda, probabil vom vorbi dupa meci“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS