24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportScurte stiri (fotbal)

Scurte stiri (fotbal)

Andrei Ionescu si Ryan Clarke, inchisi in camera


Virusul instalat in tabara alb-albastra pare sa-si fi atins obiectivul, de la inceputul pregatirilor din Cipru mai mult de jumatate din lot suferind de viroza respiratorie. Acest diagnostic a fost pus ieri de medicul Ion Serban si fotbalistilor Andrei Ionescu si Ryan Lee Clarke, cei doi mijlocasi fiind nevoiti sa stea in pat toata ziua. Febra mare si frisoanele au determinat staff-ul medical craiovean sa-i declare inapti si in urmatoarele zile, pentru a nu agrava situatia. Nu este exclus ca raceala sa mai faca si alte victime, pentru ca aproape toti cei care au infruntat vremea neprietenoasa de ieri au inceput sa aiba aceleasi simptome. (A.V.)


Fritea, Costea si Orac s-au pregatit separat


Dupa câteva zile de convalescenta, Razvan Fritea, Florin Costea si Daniel Orac au reintrat in programul de pregatire al juvetilor. Cei trei nu s-au pregatit, insa, cot la cot alaturi de colegi, pentru ca nu au reusit sa treaca peste raceala. Atât cei doi mijlocasi, cât si vârful provenit de la CSM Vâlcea nu au efectuat decât alergari usoare si au participat foarte putin, la miute, prescriptia lui Ovidiu Stinga urmând sa fie respectata cu strictete si astazi. Mai mult ca sigur, cei trei urmeaza sa vizioneze partida cu Cernomoret Varna din tribuna. (A.V.)


Stemat, cazut la datorie


Desi a acuzat de câteva zile dureri la coapsa dreapta, Stelica Stemat s-a incapatânat sa se pregateasca alaturi de coechipieri. Acesta n-a rezistat insa pâna la finalul pregatirii. Mijlocasul craiovean nu a mai putut continua alergarea, oprindu-se la mijlocul terenului, dupa care l-a instiintat pe Ovidiu Stinga de problema aparuta. „Olandezul“ a decis ca Stemat sa se alature grupului de convalescenti, care au inceput refacerea fizica, supervizati de secundul Daniel Mogosanu. (A.V.)


S-a schimbat vremea


Dupa aproape doua saptamâni de vreme frumoasa, delegatia Universitatii are parte si de reversul medaliei. De trei zile, oltenii sunt nevoiti sa infrunte ploaia, vântul puternic si scaderea brusca a temperaturii, iar prognoza pentru perioada urmatoare nu este deloc favorabila. Acest lucru a adus destule neplaceri antrenorilor si jucatorilor olteni, care comunica destul de greu. In plus, terenurile nu mai sunt la fel de bune, iar juvetii sunt afectati psihic, multi dintre ei numarând deja zilele ramase pâna la intoarcerea in tara. (A.V.)


Covalenco senior, in vizita


Daca luni seara, la receptia Hotelului Episkopiana, si-au facut aparitia Costica Stinga si Alin Badea, tatal, respectiv verisorul antrenorului craiovean, surprizele au continuat si ieri-dimineata. Noutatea din lotul alb-albastru a fost Nicolae Covalenco, tatal mijlocasului olandez. Acesta va ramâne alaturi de fiul sau, Roy, si de antrenorul Ovidiu Stinga pe toata perioada de cantonament ramasa. Covalenco senior a promis ca nu va absenta de la nici un antrenament al juvetilor. (A.V.)


Alb-albastrii vor sa-si bata vecinii


Refuzati de Dan Petrescu in privinta amicalului cu Wisla Cracovia, oficialii olteni au parafat o intâlnire cu Cernomoret Varna, grupare care evolueaza pe prima scena fotbalistica din Bulgaria. Universitatea incearca astazi (ora 15.30) sa-si treaca in cont, in penultimul test din Cipru, cea de-a doua victorie, vecinii de la sud de Dunare fiind vazuti ca victime sigure de elevii lui Ovidiu Stânga. (A.V.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS