13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la prima infrângere

Pandurii, la prima infrângere

Pandurii – Dinamo Tbilisi 0-2


• Au marcat: Merabashvili ’33, Bobokhidze ’39


Pandurii: Balaet (’30 Pustinjakovic) – Dragomir, Perisic, Scarlatache, Trofin – Sava, Keca, Vranjkovic, D. Radoi – Armel, A. Popescu (repriza I); Pustinjakovic – Popete, Perisic, Bogoi, Trofin – Sava, Vranjkovic, Vancea, Stefan – Vintilescu, Glisca (repriza a II-a). A mai evoluat Cristea.


Pandurii Târgu Jiu a debutat cu stângul in turneul din Cipru, fiind invinsa, scor 0-2, de Dinamo Tbilisi la capatul unui joc dominat de români.


Gorjenii au pus in pericol poarta adversa in minutul 15, prin Adi Popescu, dar sutul acestuia a trecut pe lânga buturile georgienilor. Câteva minute mai târziu, o combinatie Trofin – Radoi – Sava a fost finalizata de ultimul cu un sut cu exteriorul, dar mingea a ocolit poarta. Adi Popescu, Dragomir, Vranjkovic si Sava au fost remarcatii lui Hizo. Ratarile s-au razbunat si Dinamo Tbilisi a marcat in minutul 33, dupa o greseala in lant a apararii „Dulaului“, Scarlatache, Pustinjakovic si Trofin fiind jucatorii care au facilitat deschiderea scorului. Ultimul a vrut sa opreasca mingea care a sarit la Merabashvili, acesta indeplinind o simpla formalitate. Câteva momente mai târziu, Bobokhidze l-a lobat pe Pustinjakovic si cu ajutorul vântului mingea s-a oprit in plasa la coltul lung. Balaet a suferit o accidentare la cap dupa un contact cu un adversar parasind terenul doar cu un cucui. Repriza a doua a fost dominata total de Pandurii, care a trimis mingea in bara prin Bogoi, dupa un sut de la 25 de metri, portarul advers având doua interventii salutare la sutul lui Glisca din 18 metri si la o lovitura libera executata de Sava.


„Pandurii“ cauta fotbalisti prin mica publicitate


Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunta prin intermediul unui ziar local ca angajeaza fotbalisti, de profil mijlocas. Orice candidat poate primi informatii la un numar de telefon trecut in anunt. Am incercat sa aflam mai multe detalii si am sunat. A raspuns o secretara amabila care, uluita de solicitarea inedita, a facut o pauza ce i-a improspatat memoria. Pentru a-ti depune dosarul trebuie sa indeplinesti doua criterii, sa cunosti limba engleza si sa fi jucat in Divizia A. Alte detalii nu-ti sunt comunicate, pentru ca acela care le detine este putin plecat, probabil prin Cipru. Data concursului nu este cunoscuta, pentru ca nu exista nici un concurs. Postul este deja ocupat de fotbalistul sârb Vojislav Vranjkovic si, pentru a i se obtine permisul de munca in România, clubul trebuie sa faca dovada prin acest anunt ca are locuri libere, acum, in linia mediana a echipei lui Hizo. Daca ar fi sa se respecte cele doua criterii impuse de club, nici macar Vranjkovic nu ar promova, pentru ca nu cunoste nici un cuvânt in limba engleza, singura limba in care comunica fiind sârba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS