10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Maxima solicitare

Antrenorul Stiintei nu vrea ca jucatorii sa persiste in greseli, atentionându-si elevii ori de câte ori acestia calca pe bec.


Fara a forta prea mult. Pe acest principiu s-a bazat Ovidiu Stinga in momentul in care a planificat programul de pregatire din Insula Afroditei, in timpul desfasurarii antrenamentelor monotonia fiind inexistenta. Incepând de la pregatirea fizica si culminând cu tacticile de joc, „Olandezul“ a reusit sa-si mentina elevii intr-o continua presiune, elementele diversificate la care a apelat atragându-i pe tinerii jucatori ai Universitatii. In plus, noutatile livrate in doze destul de mari, aici fiind vorba despre gama foarte bogata de circuite, cu sau fara minge, si-au atins scopul in ceea ce priveste captarea atentiei, alb-albastrii fiind dornici sa cumuleze toate noutatile.


Inclusiv antrenamentul de ieri a fost solicitant, din punct de vedere fizic, insa Ciuca si compania, desi au resimtit oboseala, nu au parasit terenul plictisiti. Ovidiu Stinga a apelat ca de obicei la elementele din „scoala alergarii“, a folosit trei circuite si a incheiat sedinta de pregatire prin miute, al caror ritm impus a depasit chiar tempoul din meciuri. De altfel, antrenorul Universitatii a folosit foarte mult stretchingul, pentru a evita neplacerile, in timp ce revenirea dupa efort din finalul lectiei a cuprins alergarile usoare si exercitiile de respiratie.


Stinga face sedinte dupa sedinte


Chiar de la primul antrenament sustinut pe pamânt cipriot, antrenorul Stiintei a comunicat foarte mult cu elevii sai. La inceputul antrenamentelor, Ovidiu Stinga isi prezinta tematica sedintei de pregatire, iar la sfârsitul acesteia, aproape la fiecare final de antrenament, ii trage de urechi pe cei care nu au dat randamentul scontat.


Asa s-a intâmplat si ieri, când Ciuca si compania au primit reprosuri, dar si laude, si asta pentru ca „Olandezul“ vrea ca fiecare jucator sa vada unde greseste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS