14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament la Mediterana

Antrenament la Mediterana

Ovidiu Stinga si-a surprins elevii ieri-dimineata, când a ales ca loc de antrenament plaja Marii Mediterane.


Pentru ca oboseala acumulata in perioada de pregatire din Insula Afroditei si-a pus amprenta asupra jucatorilor din delegatia olteana, antrenorii Ovidiu Stinga si Daniel Mogosanu au decis sa imbine utilul cu placutul. Acestia au hotarât ieri-dimineata sa efectueze un antrenament pe malul Marii Mediterane. Nu mica le-a fost mirarea jucatorilor când au aflat destinatia aleasa de Stinga, care a intârziat sa le spuna fotbalistilor unde se vor pregati. Totul a intrat in normal in momentul in care „olandezul“ a anuntat programul de antrenament, care a cuprins exercitii de forta, stretching si elemente din scoala alergarii, prin care alb-albastrii au fost intinsi la maximum.


Stoica si Preda au facut baie


La finele antrenamentului sustinut pe plaja, aproape toti jucatorii Universitatii si-au dorit sa „probeze“ apa Mediteranei, insa putini s-au incumetat sa faca pasul decisiv. Dintre toti vitejii, doar doi fotbalisti si-au asumat raspunderea in fata doctorului Ion Serban. Dorel Stoica si Laurentiu Preda au inotat pret de câteva minute, dar pentru ca temperatura apei nu era tocmai confortabila, cei doi au fost nevoiti sa iasa din apa mai devreme decât si-ar fi dorit. Mai mult, in momentul in care au facut cunostinta si cu briza marii, Stoica si Preda incepusera sa regrete experienta traita.


Oltenii si-au refacut fortele in jacuzzi


Experienta de la malul marii nu a fost unica traita de juveti. Cu o zi inainte, acestia se refacusera la jacuzzi. Pentru ca majoritatea elevilor sai au acuzat crampe musculare si oboseala dupa meciul cu Inter Baku, Ovidiu Stinga a prescris o reteta foarte buna, invitându-i pe jucatori la jacuzzi, in incinta complexului hotelier. Hotarârea antrenorului a fost salutata de intreg lotul craiovean. „Olandezul“ a supervizat intreaga actiune, insa a interzis accesul juvetilor in piscina si la sauna, pentru a evita neplacerile. Chiar daca s-au uitat urât la antrenor, jucatorii s-au retras cuminti spre camere dupa programul de refacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS