9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Un britanic – anuntat ca va fi mamica


Un batrân din Marea Britanie a primit o scrisoare din partea spitalului sau, prin care i s-a adus la cunostinta ca in câteva luni va fi mamica. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, Brian Spencer, din Sneinton, Nottingham, a fost sfatuit sa ia legatura cu maternitatea pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului. In plus, medicii i-au spus sa consume multa apa pentru a-i face o ecografie. In opinia lui Brian, care este deja bunic, greseala medicilor este una dintre „cele mai stupide gafe“ din câte a auzit. Un purtator de cuvânt al Nottingham City Hospital a recunoscut greseala, afirmând: „Asa ceva se intâmpla atunci când pregatim un nou membru sa ni se alature in echipa“.


Jucarii erotice pentru credinciosi


Doi britanici cu „frica de Dumnezeu“ au lansat o colectie de jucarii erotice dedicate credinciosilor. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, Stella Hagarty si sotul sau, Stan, doresc ca prin colectia „Wholly Love“ lansata pe site-ul lor personal sa atraga cât mai multi enoriasi. De altfel, mesajul site-ului este edificator: „Sexul este un cadou de la Dumnezeu. Noi va vindem produse sa va imbunatatiti viata sexuala“. Site-ul britanicilor a fost luat cu asalt de credinciosi, printre cumparatori aflându-se chiar si preoti. „Ne-am asteptat la un val de critici din partea bisericii, insa pâna acum nu am primit reactii negative. De fapt, am primit o gramada de comenzi chiar de la preoti“, a spus Stella.  Colectia celor doi beneficiaza de publicitate in multe magazine crestine, inclusiv Church Times. Printre produsele comercializate de cei doi britanici cu suflet crestin se afla jucarii erotice, lenjerie inima, accesorii, jocuri erotice si carti de educatie sexuala. „Nu avem nuditate pe site-ul nostru si incercam sa il facem placut, lipsit de pacat si pe placul tuturor. Nu oferim nici un fel de obicte care au de-a face cu sadomasochismul. Noi doar oferim produse care sunt un omagiu adus fantasticului cadou lasat de Dumnezeu“, a spus Stella.


Si-a vândut parohia ca sa isi cumpere o masina noua


Din câte se pare, chiar si „servitorii“ Domnului au dorinte lumesti, ca orice muritor de rând, iar pentru a-si vedea visul cu ochii, nu se dau in laturi de la nimic. La fel este si cazul lui Randall Radic, un preot american care si-a vândut parohia pentru a face rost de bani ca sa isi cumpere o masina noua. El va trebui acum sa dea socoteala pentru faptele sale nu doar in fata lui Dumnezeu, ci si a justitiei. Timp de zece ani, preotul Radic a oficiat slujbe la parohia „First Congregational Church“, cea mai veche biserica din Ripon. Apoi, „servitorul“ Domnului a cazut in ispita si si-a vândut biserica pentru aproape 435.000 de euro, bani cu care si-a achizitionat un autoturism BMW ultimul tip. Si asta nu e tot.  Preotul a falsificat mai multe documente pentru a trece casa parohiala, care in mod normal apartine bisericii, pe numele sau. In final, el a vândut proprietatea, iar din banii obtinuti a mai achitat niste datorii. „Pacatele“ preotului au fost insa descoperite, iar acum acesta trebuie sa raspunda in fata justitiei. La primele audieri, preotul a recunoscut ca este vinovat de inselaciune, el fiind condamnat la 18 luni de inchisoare.


Jordan isi scoate silicoanele „la mezat“


Voluptosul topmodel britanic Jordan le da ocazia admiratorilor sai sa isi vada visul cu ochii: cel putin o data in viata sa aiba ocazia sa vada mai de aproape uriasele silicoane care i-au adus celebritatea.  Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, vedeta britanica se va supune unei operatii de reducere a sânilor, silicoanele recuperate urmând a fi scoase la licitatie pe eBay. Jordan, care este mamica a doi baieti, a devenit celebra in Marea Britanie gratie sânilor sai uriasi, declarati „monumente nationale“ de tabloidul The Sun. „Vreau sa imi micsorez sânii pentru ca vreau sa ii aduc la dimensiuni normale. Ii am deja de opt ani. Asa ca e timpul sa imi pun alte silicoane, insa ceva mai mici, iar pe cele vechi le voi scoate la vânzare pe eBay“, a spus Jordan.


Anastacia a lansat prima sa colectie de haine


Cântareata Anastacia, care a cunoscut succesul in anul 2000, a lansat prima sa colectie de haine. Dupa cum informeaza site-ul teemix.aufeminin.com, colectia poarta numele „Anastacia by s.Olivier“. Aceasta va fi disponibila in Europa in vara anului 2006. Anastacia s-a declarat fericita pentru ca a putut participa activ la realizarea acestui proiect. Hainele incluse in aceasta colectie sunt extrem de sexy si de senzuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS