22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLobont ar putea scapa de Frey

Lobont ar putea scapa de Frey

Recent transferat la AC Fiorentina, portarul reprezentativei de fotbal a României, Bogdan Lobont (foto), ar putea scapa de principalul sau contracandidat de la gruparea viola, Sebastien Frey. Potrivit presei italiene, Frey, care este imprumutat de FC Parma la AC Fiorentina pâna la sfârsitul sezonului, este dorit la AC Milan. Conducatorii clubului milanez se gândesc la achizitionarea lui Frey dupa ultimele partide in care brazilianul Dida a avut prestatii neconvingatoare.


Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a incercat sa-l cumpere definitiv pe Frey, dar nu s-a inteles financiar cu diriguitorii Parmei. Toscanii l-au transferat in perioada de minimercato pe Bogdan Lobont, de la Ajax Amsterdam, si si-au asigurat serviciile lui Vlada Avramov, de la Vicenza, incepând cu sezonul viitor, si ar putea sa renunte la achizitionarea definitiva a francezului.


Sebastien Frey a parasit clinica din Strasbourg in care se afla internat dupa interventia chirurgicala la ligamentele piciorului stâng. Frey va ramâne la locuinta sa din Nisa, unde va continua a doua faza a recuperarii, fotbalistul fiind indisponibil pâna la finalul sezonului.


Lobont, in topul stranierilor


Bogdan Lobont a ocupat locul opt in topul celor mai buni stranieri ai etapei a 22-a din Serie A, cu o medie a notelor, in principalele publicatii, de 6,71.


Bogdan Lobont a debutat la Fiorentina, fiind introdus pe teren in minutul 56 al partidei, din deplasare, cu Udinese, scor 0-0, in locul lui Berti, usor accidentat. Portarul român a avut o interventie miraculoasa la o faza in care Antonio Di Natale scapase singur spre poarta Fiorentinei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS