21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiviu Luca alimenteaza handbalul craiovean

Liviu Luca alimenteaza handbalul craiovean

Sevastian Dobeanu, antrenorul echipei de handbal masculin CS Universitatea Craiova, spune ca in principiu echipa este salvata, Petrom Service urmând sa se implice financiar.


Handbalul masculin craiovean pare sa-si fi gasit salvarea dupa intâlnirea de ieri la sediul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, la care au participat presedintele executiv, Ion Rinderiu, presedintele CA, Sergiu Cataneanu, antrenorul Sevastian Dobeanu, Mirel Balasoiu, reprezentantul in Oltenia al liderului de sindicat Petrom, si seful Petrom Service, Liviu Luca. „Cred ca suntem pe drumul cel bun si avem mari sperante ca handbalul nu va muri in Banie. Pâna ieri eram cu funia de gât, dar dupa discutia de la club mi s-a luat o piatra de pe inima. Cei de la Petrom Service vor sa se implice financiar. Domnul Balasoiu a avut girul sefului sau, Liviu Luca, iar in urmatoarele saptamâni se va parafa aceasta colaborare pe care eu o consider de bun augur“, a declarat ieri antrenorul Sevastian Dobeanu.


Pavel pleaca la Caracal


Dobeanu a dezvaluit ca pentru moment echipa isi propune o evolutie buna in campionat si sa-si pastreze jucatorii din lot, cu o singura exceptie, Florin Pavel. „Jucatorul in cauza ne-a anuntat ca vrea sa plece cu orice pret la Romvag Caracal si de aceea am decis sa-i dam drumul pentru 2.000 de euro, bani care ne erau absolut necesari pentru a viza carnetele celorlalti jucatori si pentru a putea relua in liniste campionatul“, a precizat Dobeanu. Acesta a anuntat ca intentioneaza sa poarte o discutie cu portarul Cristian Antonaru, dorit de echipa din Resita, pentru a-l convinge sa ramâna in Banie. Antonaru depusese memoriu la FRH pentru a deveni liber de contract, urmând ca pe 7 februarie sa se judece primul termen. Intr-o prima faza, societatea lui Liviu Luca va asigura transportul, masa si salarizarea sportivilor, urmând ca in vara sa se treaca la reorganizarea echipei, dorindu-se promovarea echipei in prima liga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS