Acasă Sport Fetele revin pe gazon

Fetele revin pe gazon

Desi anuntase desfiintarea divizionarei A de fotbal feminin Pandurii Târgu Jiu, ramasa fara sponsor, presedintele Marin Condescu s-a razgândit si va finanta in continuare echipa aflata pe primul loc, fara infrângere, in seria Sud a campionatului national. Deocamdata, fetele nu si-au reluat antrenamentele in vederea pregatirii returului, deoarece nu a fost numit noul antrenor, responsabilitate care cade in sarcina fondatorului echipei, Dumitru Viezure.


Un mare merit in revenirea lui Condescu o are prietenul sau Sandu Boc, vicepresedintele LPF si presedinte de onoare al divizionarei A feminine. Presedintele „pandurilor“ a anuntat si noul sponsor al gruparii feminine, TPSUT Mehedinti, care va cotiza cu 400 de milioane de lei vechi, obiectivul fiind câstigarea titului national.


Pentru a sarbatori acest eveniment, Condescu le-a provocat pe fete la un meci amical in sala. Echipa presedintelui, cu Sandu Boc, Florin Motroc, Daniel Baloi si Vali David in componenta, s-a impus cu 5-3, dupa o ora de joc. Meciul a fost arbitrat tendentios de Viorel Hizo, acuzat de Boc pentru maniera sa partinica. „Esti ca Tudor“, i-a strigat vicepresedintele LPF „Dulaului“, iar Condescu l-a acuzat ca „a nenorocit fotbalul mixt“. Printre spectatori s-au numarat si fotbalistii de la Pandurii Karamian, Dragomir, Popete si Vancea, care nu au pierdut nici un prilej sa taxeze cu haz nereusitele „supraponderalilor“ din teren.

Exit mobile version