16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele revin pe gazon

Fetele revin pe gazon

Desi anuntase desfiintarea divizionarei A de fotbal feminin Pandurii Târgu Jiu, ramasa fara sponsor, presedintele Marin Condescu s-a razgândit si va finanta in continuare echipa aflata pe primul loc, fara infrângere, in seria Sud a campionatului national. Deocamdata, fetele nu si-au reluat antrenamentele in vederea pregatirii returului, deoarece nu a fost numit noul antrenor, responsabilitate care cade in sarcina fondatorului echipei, Dumitru Viezure.


Un mare merit in revenirea lui Condescu o are prietenul sau Sandu Boc, vicepresedintele LPF si presedinte de onoare al divizionarei A feminine. Presedintele „pandurilor“ a anuntat si noul sponsor al gruparii feminine, TPSUT Mehedinti, care va cotiza cu 400 de milioane de lei vechi, obiectivul fiind câstigarea titului national.


Pentru a sarbatori acest eveniment, Condescu le-a provocat pe fete la un meci amical in sala. Echipa presedintelui, cu Sandu Boc, Florin Motroc, Daniel Baloi si Vali David in componenta, s-a impus cu 5-3, dupa o ora de joc. Meciul a fost arbitrat tendentios de Viorel Hizo, acuzat de Boc pentru maniera sa partinica. „Esti ca Tudor“, i-a strigat vicepresedintele LPF „Dulaului“, iar Condescu l-a acuzat ca „a nenorocit fotbalul mixt“. Printre spectatori s-au numarat si fotbalistii de la Pandurii Karamian, Dragomir, Popete si Vancea, care nu au pierdut nici un prilej sa taxeze cu haz nereusitele „supraponderalilor“ din teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS