5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraciunescu, interzis si la amicalele satelitului

Craciunescu, interzis si la amicalele satelitului

In vara anului trecut, dupa ce a promovat cu Pandurii in Divizia A, Catalin Craciunescu (foto) a fost rechemat la Universitatea Craiova, in Divizia B. In aceasta iarna a fost retrogradat la satelit, in Divizia C, unde nu i se permite evolutia nici in amicale.


– De ce in vara lui 2005 ai preferat sa revii la Universitatea, in Divizia B, desi ai fi putut sa ramâi in Divizia A, la Pandurii?


– Poate ca unii suporteri nu cunosc faptul ca eu am fost imprumutat de Universitatea la Pandurii, iar in vara anului trecut mi s-a incheiat perioada de imprumut. Cei de la Pandurii, conducerea si antrenorul Emil Sandoi, au dorit ca sa continuu si in Divizia A, au intentionat, repet, sa ma pastreze in lot. In acest sens, am avut o discutie cu domnii Mititelu si Stinga, iar cei doi oficiali ai Universitatii m-au convins sa revin la Craiova, precizându-mi ca au nevoie de mine, ca se conteaza pe mine, ca avem treaba in acest campionat s.a.m.d.


– Ai fost disponibilizat in iarna, ca necorespunzator. Ce ti s-a reprosat?


– Nu stiu prea bine motivele oficiale, probabil ca ceea ce ziceti… In seara premergatoare reunirii lotului echipei mari, am primit doar un telefon prin care mi s-a comunicat faptul ca nu mai fac parte din lotul primei echipe si sa ma duc la pregatiri cu echipa a doua. M-am conformat si ma pregatesc cu tinerii, asta e.


– In amicale n-ai fost folosit. Esti accidentat?


– Nu, Doamne fereste. Ma pregatesc, cum spuneam, cu satelitul Universitatii inca din prima zi de antrenamente, dar, intr-adevar, nu sunt trimis si la jocuri. Nu mi sa da sansa de a juca in amicale, ci doar sa ma antrenez, asa mi s-a comunicat. Nu doresc sa fac valuri in presa, eu tin enorm la acest club, Universitatea…


– Incotro acum?


– Nu stiu… Conducerea clubului ar vrea ca eu sa-mi gasesc echipa, am pus insa anumite conditii, normale. Am un contract cu Universitatea care trebuie respectat de ambele parti, nu? Financiar, clubul Universitatea nu are restante fata de mine.


– Promoveaza Universitatea, nu?


– Cu sau fara Craciunescu, cred ca da. Ar fi un lucru normal ca Universitatea sa revina in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU