10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBlestemul punctului cu var

Blestemul punctului cu var

Pandurii – CSM Vâlcea 1-1


• Au marcat: Vintilescu ’65 / Georgescu ‘3


Pandurii (repriza I): Pândaru (’30, Pustinjakovic) – Bogoi, Perisic, Scarlatache – Popete, Vancea, Keca, Dragomir – Malaele, Karamian, A. Popescu. Repriza a II-a: Pustinjakovic (’60, Balaet) – Amzucu, Scarlatache, Bogoi – C. Popescu (’70, D. Radoi), Stefan, Keca, Trofin – Armel, Vintilescu, Glisca. Antrenor: Viorel Hizo.


CSM: Pampea – Dumitru, Georgescu, Raicu, Cumpanasu – C. Lazar, Lepadatu, Savu, Cercel – Pena, Ciortan. Au mai evoluat: Stanescu, Stanca, Rosca, Murineanu, Dicher, Florea. Antrenor: Adrian Furnica.


• Au arbitrat: I. Pasarin – L. Udrea, G. Danaricu.


Pandurii Târgu Jiu a remizat ieri, 1-1, cu divizionara B CSM Râmnicu Vâlcea la capatul unui joc de uzura in care fotbalul a coborât pe teren doar in repriza a doua. Antrenorul Viorel Hizo a inceput cu Dragomir in partea stânga, acolo unde vâlcenii au gasit mai mereu brese. Prima a fost speculata de Georgescu in minutul 3, care a marcat cu capul din sase metri. Fostul „pandur“ Catalin Lazar a centrat din lovitura libera si fundasul lui Furnica a profitat de amorteala lui Pândaru, uluit ca este titular.


Dominarea sterila a divizionarilor A s-a concretizat in minutul 35, intr-un penalti corect acordat de central la un fault al lui Raicu asupra lui Adi Popescu. Keca a sutat si a ratat, la fel cum facusera anterior Verdes, Stefan si Malaele, primii doi in meciuri oficiale. De când a promovat in Divizia A, Pandurii a beneficiat de patru lovituri de pedeapsa, toate ratate. Malaele a dezmortit apoi spectatorii cu o foarfeca spectaculoasa, dar ineficienta, executie care n-a fost gustata de „Dulau“.


Stefan, ghinionistul partidei


Aspectul jocului s-a schimbat in actul secund, când Hizo a trecut pe banca de rezerve. Echipa a legat mult mai bine jocul, ce-i drept cu o singura noutate in unsprezecele trimis in teren, C. Popescu, fata de cei cinci jucatori noi, testati in prima parte. In minutul 60, Stefan a fost servit excelent de Glisca in centrul careului, dar mingea a lovit stâlpul portii lui Pampea. Cinci minute mai târziu, Stefan a insistat la o minge in coltul terenului, a centrat si Vintilescu a reluat imparabil cu capul, aducând egalarea.


In minutele de prelungire, Stefan a sutat la coltul lung, de la 20 de metri, mingea a lovit stâlpul din stânga portii lui Pampea, Keca a reluat spre gol, dar portarul vâlcenilor a pastrat remiza cu un ultim reflex.


Viorel Hizo a fost multumit de aspectul jocului doar in repriza a doua. „Au fost doua reprize diferite, prima destul de modesta, iar a doua, tinând cont de starea terenului, m-a multumit. Ne-am creat ocazii multe de gol, echipa a miscat. Sigur, facem si greseli, dar este normal in aceasta perioada. Una peste alta, a fost un joc reusit in repriza a doua. Prima parte nu m-a multumit pentru ca s-a jucat static. Au fost si doua lovituri de la 11 metri neacordate, una pentru ei, una pentru noi, dar acestia sunt arbitrii. Pe noi nu ne ajuta cu nimic daca inchid ochii la astfel de faze“, a spus „Dulaul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS