Malaele si Adi Popescu, monitorizati de „Dulau“

Autori


Antrenorul Viorel Hizo ii testeaza pe „panduri“ de trei ori in patru zile, asteptând de la acestia atitudine in joc si rezultate pozitive, chiar daca partidele au caracter amical.

Dupa 3-0 cu „satelitul“ EMC Rovinari, Pandurii Târgu Jiu sustine astazi al doilea amical al anului, in compania divizionarei B CSM Râmnicu Vâlcea. Meciul este gazduit de terenul II din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu, incepând cu ora 14.00.

La 24 de ore distanta, oltenii vor da piept cu colegii de divizie din Valea Jiului, Jiul Petrosani, pregatiti de aceasta data de Aurel Sunda, inlocuitorul lui Ionut Chirila, iar sâmbata Pandurii va juca cu FC Caracal.

Tehnicianul Viorel Hizo intentioneaza sa foloseasca toti fotbalistii din lot, dar va urmari in special evolutiile nou-venitilor.

Daca „Dulaul“ s-a edificat in privinta lui Dragomir si Karamian, jucatori obisnuiti cu exigentele primului esalon, Adi Popescu si Malaele vor fi monitorizati atent de tehnician pâna la plecarea in Cipru.

„Vreau sa-i vad mai mult pe Malaele si pe Adi Popescu, sa nu trag concluzii gresite. Pe Malaele nu-l vazusem jucând pâna la meciul cu EMC Rovinari. Este un fotbalist care imi place. Astept de la Malaele sa vad ca este preocupat de joc, ca simte jocul indiferent de starea terenului, zapada, noroi. Trebuie sa-l vad ca intelege sarcinile de joc. Aceste lucruri trebuie insa sa le vad in jocul tuturor, nu numai in al lui Malaele. Asta nu tine de starea terenului, ci de mentalitatea si de atitudinea fiecarui jucator“, sunt pretentiile lui Hizo vizavi de evolutia „pandurilor“.


„Pandurii“, mereu surprinzatori

„Dulaul“ doreste sa-i surprinda pe fanii gruparii gorjene pâna la plecarea in Cipru cu doua transferuri, insa numele jucatorilor ramân secrete pâna la perfectarea intelegerii. Asteptarile sale se bazeaza pe promisiunile patronului Rapidului, George Copos, dar pot fi speculate si alte piste. „Este greu sa mai apara modificari majore in lot. S-ar putea sa mai avem o surpriza, eu sper sa fie asa pâna plecam in Cipru. Este strict secret, deoarece pot aparea complicatii si interventia altor echipe“, a declarat, misterios, Hizo.

Tehnicianul doreste sa le imprime elevilor o mentalitate de invingatori indiferent de caracterul jocului, amical sau oficial. Perioada de pregatire trebuie sa fie dublata de rezultate pozitive pentru ca echipa sa se obisnuiasca sa câstige. „Ma intereseaza si rezultatele in aceste amicale, este o anomalie sa pierd un joc si sa spun ca in aceasta perioada nu ma intereseaza rezultatul. Sigur nu este prioritar, dar ma intereseaza. Daca te obisnuiesti sa pierzi, o sa pierzi si in campionat“, este filosofia de antrenor a „Dulaului“.

Ramâne la 3-4-3

Presat de timp, de punctele putine din clasament si de lotul subtire, Viorel Hizo se vede obligat sa mizeze in returul campionatului pe acelasi sistem de joc, 3-4-3, cu care a acumulat zestrea de 13 puncte de pâna acum. „Nu am lotul necesar sa joc 4-4-2. Imi place cel mai mult sa folosesc acest sistem, dar riscurile sunt prea mari raportându-ne la situatia noastra in clasament. Daca aveam 20 de puncte acum, fiti convinsi ca jucam 4-4-2 fara nici o retinere. Cu 13 puncte este foarte greu sa risc. Ca sa treci de la un sistem de joc la altul iti trebuie cel putin doua luni si acelea in campionat nu in perioada de pregatire“, a mai spus Hizo.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 1 februarie 2006

Actualitate

» Basescu sare la gâtul guvernului
» Bush promite mentinerea rolului conducator al SUA in lume
» Mutarea bolnavilor din Poiana Mare nu aduce economii
» Masuri anticoruptie in codul etic al UCB
» Muntele luminat
» Prima pârtie de schi in Pasul Vâlcan
» Copiii din Motru patineaza gratuit
» Mineri falimentari

Local

» Abandonati in maternitate
» Amorezii din canal
» Baie comunala in Târgu Jiu
» Copiii de la Bistrita, parasiti in frig si infometati
» Scurte stiri
» Albert Camus sau dreptul de a nu minti
» Limba cu gâtu’-ntins
» Marea drama a copiilor castrati pentru opera
» A murit tenorul Ludovic Spiess
» Falsificatori de carduri, trimisi in judecata
» Taiat de locomotiva
» Inca un deces in urma exploziei din Lapus
» Accident mortal pe DN 56
» A murit si Boris Pitec
» Scandal in ograda lui Calin
» Benzinaria lui Camataru – misiune indeplinita
» Consilierii au gasit nod in papura regiilor primariei
» Scurte stiri

Dolj

» Hoti de subansamble prinsi

Gorj

» 38 de gorjeni au alt nume
» PNL Gorj colaboreaza cu o organizatie pro-Cozma

Sport

» Viata grea pentru juveti
» Scurte stiri
» Blestemul punctului cu var
» Amical in noroi
» Lung si-a conturat echipa de baza
» Danciu face cariera in Qatar League

Bani & Afaceri

» Guvernul scumpeste mobila
» Doljul pierde banii Europei din cauza drumurilor
» Salarii mai mari pentru directorii de spitale
» Certificatele de urbanism, de 130 de ori mai ieftine
» Israelienii vor sa construiasca un cartier de locuinte la Craiova
» Craiovenii inchiriaza case cu 5.000 de euro/luna

Magazin

» Adio, celulita!
» Secrete de la Hollywood – silueta de vedeta
» Scurte stiri
» IA TE UITA!
» Bancul zilei
» Utile Craiova
» INTRERUPERI PROGRAMATE
» Fereşte-te de radar!
» Picatura de cunoastere

Top