10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, umiliti de... Prepelita

Oltenii, umiliti de… Prepelita

Dupa ce miercuri, la Caracal, gazdele au câstigat primul amical al acestei perioade de pregatire (4-3 cu Progresul Corabia), sâmbata, intr-o partida de verificare cu divizionara A FC Arges, FC Caracal a fost invinsa fara drept de apel, 0-4, la capatul unei intâlniri desfasurate pe un teren inghetat. Golurile argesenilor au fost inscrise de Cr. Negru (’13), C. Tanasa (’43) si Prepelita (’47, ’50), ultimul facând spectacol pe teren. Nae Ungureanu a inceput amicalul cu: T. Lung – Nauiu, A. Negrila, Vodita – L. Tilihoi, S. Popescu, D. Mihai, Apostol, Pasare – A. Luta, A. Stancu. Au mai jucat: R. Petre, C. Beldeanu, Baia, Militaru, C. Radulescu, Cagnea. La FC Arges au evoluat, printre altii, si patru fosti jucatori ai Universitatii: Guso, Daouda, Murgan si A. Chirita, plus Paul Alexandru Irimescu, ultima oara la „GP“ Craiova, baiatul lui Mircea Irimescu.


„Craiova Maxima“ in tribune


Amicalul de sâmbata a reunit in „Orasul Minunilor“ aproape toata celebra „Craiova Maxima“: Sorin Cirtu, Mircea Irimescu (antrenori la FC Arges), Ilie Balaci (actionar la FC Caracal), Nae Ungureanu (antrenorul principal al gazdelor), Gabi Boldici (secundul lui Victor Piturca), Nicolae Tilihoi, Nicolae Negrila, Ion Geolgau. A fost prezent si Emil Sandoi.


„Sorinaccio“ a facut, ca de obicei, show pe marginea terenului de joc, iar in tribune a fost un altfel de spectacol. Dupa meci, comentariile si analiza jocului amical au continuat in alte conditii, mai… calde, gazdele, ca de obicei, oferind un protocol pe masura. Cei doi tehnicieni, Sorin Cirtu si Nae Ungureanu, au apreciat ca util acest meci de verificare. Miercuri, 1 februarie, in Craiova, un alt amical interesant: Armata – FC Caracal.


Tibi Lung, ironizat de antrenor


La finalul partidei FC Caracal-FC Arges, antrenorul oltenilor, Nae Ungureanu, l-a „urecheat“ pe portarul Tibi Lung, recent adus de la Pandurii Târgu Jiu. „Rosu“ nu a putut trece cu vederea faptul ca Tibi a iesit din poarta si a alunecat la primele doua goluri ale pitestenilor, remarcând cu umor: „Chiar daca nu sunt suparat pe Tibi Lung, sper sa nu faca asemenea gafe si la meciurile oficiale. Probabil, in loc de ghete si-o fi luat patine“. Si Sorin Cirtu si-a certat in timpul jocului elevii pentru ca nu reusisera sa-si aleaga cele mai bune ghete pentru un teren inghetat, asa cum a fost cel de la Caracal. „Nici la vârsta asta nu stiti sa va incaltati“, le-a strigat Cirtu, care in amicalul din „Orasul minunilor“ a folosit si un fundas ucrainean aflat in probe, A. Stepanov (26 de ani), jucator care in vara a fost testat si de Pandurii Târgu Jiu. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS