10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Tresor, dar fara Jaber

Cu Tresor, dar fara Jaber

Pe un teren impropriu (Tineretului), cele doua divizionare C craiovene s-au intâlnit sâmbata intr-o partida amicala, elevii lui George Bita câstigând la trei goluri diferenta, prin golurile marcate de Stroescu, Mindra, Barboianu si Traistaru (penalti), respectiv Dinu (penalti).


In prima repriza, gazdele au folosit urmatoarea formatie: Zuleam – Virlan, Mindra, Ignat, Neacsu – A. Tudor, Girla, Puchiu, Gingioveanu – Stroescu, G. Ionescu.


La reluare, Aurel Beldeanu (director tehnic) si antrenorii George Bita si Mircea Otet i-au trimis in teren pe: Surdu – Papala, Anghel, Gaman, Busu – Argintaru, Traistaru, N. Popescu, M. Ion – Barboianu, Iancu (Tresor). Congolezul Tresor doar se pregateste cu Universitatea II.


Jaber, sanctionat?


Conform celor declarate de oficiali ai Universitatii, Salih Jaber a obtinut un certificat medical controversat, iar saptamâna trecuta a absentat de la doua antrenamente, ceea ce, conform regulamentului de ordine interioara, ar duce la sanctionarea jucatorului irakian. Antrenorii satelitului au intocmit un referat in acest sens, urmând ca zilele acestea Consiliul Director sa decida. Un oficial al oltenilor a spus: „Avem probleme mai importante decât acest caz Jaber, iar presa ii acorda o importanta nefireasca. In stilu-i caracteristic, Salih a absentat vreo doua zile, apoi s-a pregatit in sala de forta. Se va discuta si cazul lui, dar, cum spuneam, altele sunt prioritatile clubului“.


La rându-i, impresarul Aksam a afirmat: „De când acest caz, al golgheterului Universitatii, a devenit subiect pentru presa, multe neadevaruri s-au scris in defavoarea lui Salih si a mea. Salih are cu adevarat o problema de sanatate si are in acest sens certificat medical, nu este nici un moft din partea lui. Pâna la urma, adevarul va iesi la lumina… Salih m-a sunat si mi-a spus, suparat, ca i s-a citit din presa locala faptul ca ar fi absentat joi de la pregatire, preferând sala de forta. Nu poate fi considerat absent deoarece, fiind accidentat, el a fost in sala de forta si s-a pregatit conform indicatiilor medicului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS