16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au trecut cu bine primul test

Alb-albastrii au trecut cu bine primul test

Apop Kirinas – Universitatea 0-1


Stadion: Apop, spectatori: 50.


A marcat: D. Orac (64)


Apop: Iosif – Vrionis, Vokolos, Melanrkidis – Hamat, Draghisevic, Liomineiro, Loizu, Aghathanghelu – Alexandridis, Solonou. Antrenor: Alexis Alexandridis. Au mai intrat: Pest, Valandis K., Valandis C., Retsas, Athanasiu, Palade, Syde.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Dodd, Mitchell – Dananae, Fritea, D. Stoica, Velcovici – A. Ionescu, Dina – Piturca. Antrenor: Ovidiu Stinga. Au mai jucat: Neagoe, Saceanu, Orac, Curteanu, Preda, Stemat, Fl. Costea, Al. Costea.


Universitatea a avut o prestatie foarte buna, insa elevii lui Stinga nu au reusit sa contureze o victorie categorica, din pricina numeroaselor ratari.


Dupa doar câteva minute de tatonare, Universitatea a inceput sa puna probleme prim-divizionarei A cipriota Apop Kirinas, prin incursiunile mijlocasilor de banda, care au aratat o pofta de joc deosebita. Prima ocazie la poarta lui Iosif s-a consemnat in minutul trei, insa Mihai Dina nu a reusit sa speculeze centrarea perfecta a lui Fritea, unul dintre cei mai buni pasatori ai partidei de ieri. Dina s-a dovedit neinspirat in faza de finalizare, iar câteva minute mai târziu a fost copiat de Alexandru Piturca. Acesta a ratat doua ocazii din pozitii favorabile, spre disperarea antrenorilor sai. Singura replica a adversarilor, si aceea foarte timida, s-a consumat in minutul 20, când Loizu l-a incercat pe Bornescu cu un sut puternic de la 20 de metri. La reluare, lucrurile s-au simplificat vizibil, pentru ca rivala Universitatii a cedat mijlocul terenului. Alb-albastrii au pus stapânire pe balon, punctând la toate capitolele, mai putin la numarul de goluri. Singura reusita a juvetilor a venit dupa o incursiune foarte buna a lui Laurentiu Preda, care a reusit sa-l gaseasca excelent pe Daniel Orac, executia acestuia din drob obligându-l pe Iosif sa „culeaga“ mingea din poarta. Craiovenii au pacatuit insa mult la finalizare, Fl. Costea, Al. Costea si Saceanu trecând pe lânga majorarea scorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII