18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte stiri

O zi a indragostitilor de vis pentru… 145.000 de euro


Pentru cei care dispun de 145.000 de euro, un restaurant din Londra propune anul acesta o Zi a indragostitilor de vis, cu limuzina, cina romantica, bal si orchestra private si chiar un avion pentru a-i transporta pe indragostiti la un palat parizian, informeaza site-ul Yahoo!News. Pe 14 februarie, la prânz, amorezatii instariti vor fi condusi cu o limuzina intr-un supermarket din Londra, unde isi vor alege haine pentru aceasta ocazie. Apoi, dupa o dupa-amiaza de relaxare, cu spa, machiaj si coafura, ei vor avea parte de o cina la lumina lumânarilor, cu vedere spre Tamisa. Restaurantul, situat la etajul al optulea al Turnului Oxo, pe malul Tamisei, va fi la dispozitia lor, precum si o sala de bal cu orchestra. Castelul Petrus 1982, sampanie, rubine in forma de inima, totul a fost pregatit cu grija. Un avion privat ii va conduce apoi la Paris, unde vor petrece doua nopti la Palatul George V, si la Luvru, inainte de a se intoarce la Londra, tot cu limuzina.


Chinezii poarta scutece când calatoresc cu trenul


O data cu apropierea Anului Nou chinezesc, celebrat pe 29 ianuarie, mai multi chinezi au decis sa urmeze sfaturile autoritatilor din transport si sa poarte scutece in timpul deplasarilor cu trenul, informeaza site-ul Cyberpresse.ca. Trenurile sunt supraaglomerate in aceasta perioada, pasagerii ocupând fiecare centimetru patrat, inclusiv toaletele, chiar daca sunt recunoscute ca degaja mirosuri insuportabile. Asta implica faptul ca nici un calator nu poate folosi toaleta in caz de nevoie, chinezii echipându-se cu scutece pentru adulti. Reteaua feroviara urmeaza sa transporte circa patru milioane de pasageri in timpul perioadei festive, care se intinde pe 40 de zile.


Regina scorpionilor si regele miriapodelor se casatoresc


Unul dintre cele mai ciudate cupluri din Thailanda va merge in curând in fata altarului. Dupa cum informeaza Krone.at, mireasa este Kanjana Kaetkeow, thailandeza care si-a petrecut 32 de zile in compania a 3.400 de scorpioni, in timp ce mirele este Montri Siangwong, barbatul care a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a petrecut 28 de zile inconjurat de 1.000 de miriapode, intr-un spatiu inchis. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui turneu si de atunci sunt de nedespartit. Nunta va avea loc pe 14 martie, in statiunea Pattaya, unde cei doi lucreaza la parcul de distractii „Ripley’s World of Entertainment“. Cum era si de asteptat, ceremonia nu va fi una obisnuita. Kanjana si Montri intentioneaza sa isi petreaca noaptea nuntii intr-un sicriu.


Jennifer Aniston va prezenta Premiile Oscar


Jennifer Aniston se va numara printre prezentatorii ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar din 2006. Potrivit site-ului Ananova, aceasta este prima oara când starul din „Prietenii tai“ nu mai ia parte la eveniment in calitate de spectator. Aparitia actritei ca prezentator la Oscar se datoreaza faptului ca, in 2005, ea a jucat in numeroase filme de succes, inclusiv „Derailed“ si „Rumour Has It“. Ananova aminteste ca printre prezentatorii evenimentului, care va avea loc pe 5 martie, se numara Luke Wilson, Hilary Swank, Morgan Freeman si Jamie Foxx.


Nicole Kidman, Companion al Ordinului Australiei


Actrita Nicole Kidman a primit ieri cea mai inalta distinctie civila australiana pentru contributia sa cinematografica, precum si pentru actiunile sale caritabile. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Nicole Kidman, de 38 de ani, a fost facuta Companion al Ordinului Australiei. Ea face parte din cele 200 de persoane onorate cu ocazia sarbatorii Zilei Nationale a Australiei, care celebreaza sosirea, in 1788, a primilor colonisti europeni. Actrita nu s-a aflat ieri in Australia, insa si-a exprimat bucuria prin intermediul unui comunicat difuzat de purtatorul sau de cuvânt. „Este o onoare care depaseste toate asteptarile mele si multumesc Australiei“. Nicole Kidman a primit premiul Oscar in anul 2003, la categoria cea mai buna actrita, pentru interpretarea rolului Virginiei Woolf in filmul „The Hours“. Ea colaboreaza cu UNICEF-ul pentru ajutorarea copiilor spitalizati din Sydney, precum si pentru ajutorarea orfanilor români.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS