8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Pumni cu bulgarii

Oltenii vor putea urmari saptamâna viitoare doua gale interesante de box – baieti si fete – intre pugilistii de la CSM Craiova si cei de la clubul bulgar Tundja Iambol.


La sfârsitul saptamânii viitoare, vineri si sâmbata, Craiova va gazdui doua gale de box intre pugilistii de la CSM Craiova si Tundja Iambol (Bulgaria). Conform intelegerii dintre cele doua cluburi, vor fi 14 meciuri la seniori, juniori si senioare, oficiali ai clubului bulgar confirmând sosirea in Banie a unei delegatii alcatuite din 14 pugilisti. Antrenorul emerit Vasile Fintina (CSM Craiova) a afirmat: „La sfârsitul anului trecut, am fost impreuna cu presedintele Comisiei Judetene de Box Dolj, Fanel Trandafir, in Bulgaria, pentru rezolvarea a doua probleme: gasirea unui adversar pentru Sorin Tanasie si o intâlnire bilaterala cu un club din Bulgaria. Am fost la o gala de box din Plovdiv si acolo am stabilit unele contacte, eu fiind in relatii foarte bune cu un cunoscut antrenor de box din Vidin, prezent si el la Plovdiv. Astfel, am stabilit o colaborare cu clubul Tundja Iambol, urmând ca la sfârsitul saptamânii viitoare, pe 3 si 4 februarie, la Craiova, sa disputam doua gale, iar la inceputul lunii martie, 3 si 4 martie, sa mergem noi in Bulgaria. Aceste intâlniri le consider foarte utile… Cum sa spun, se vede valoarea!“.


Mircea Dinescu vrea box la Cetate


Cele doua partide de la Craiova sunt programate in Sala Universitatii astfel: vineri, 3 februarie, ora 17.00, si sâmbata, 4 februarie, ora 11.00. Initial, poetul Mircea Dinescu a intentionat sa organizeze la Cetate una dintre gale, dar conform ultimelor informatii aceasta varianta ar fi cazut.


In legatura cu probabila intâlnire a lui Sorin Tanasie cu un pugilist din Bulgaria, Vasile Fintina a spus: „Avem unele promisiuni, dar deocamdata nu s-au clarificat toate problemele, fiind vorba de o intâlnire care conteaza pentru palmares. Tanasie are nevoie acum de asemenea intâlniri cu pugilisti din Europa. Mai multe amanunte despre aceasta probabila intâlnire cu un pugilist din Bulgaria v-ar putea oferi managerul lui Tanasie“. In prezent, Sorin Tanasie se afla intr-un cantonament de pregatire la Semenic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS