6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDadura atacul la vitamina C

Dadura atacul la vitamina C

Profitând de câteva momente de respiro oferite de Ovidiu Stinga, juvetii s-au apucat sa culeaga portocale si lamâi.


Daca in prima zi de pregatire doar au admirat imprejurimile terenului de antrenament, ieri, elevii lui Ovidiu Stinga au vizitat livezile de portocali si lamâi, multi dintre ei plecând cu câte un mic suvenir spre Hotelul Episkopiana. „Pot sa ma laud ca le-am cules cu mâna mea“, a spus Andrei Ionescu, dupa mica expeditie printre pomii exotici. Replicile lui Mihai Dina si Florin Costea au fost identice, in timp ce Josh Mitchell s-a rezumat doar sa admire peisajul. Din pacate pentru juveti, lucrurile nu stau asa de bine precum se credea, pentru ca fructele culese nu erau prea bune la gust, desi erau coapte. „Sunt tratate, sa nu mâncati, pentru ca o sa aveti probleme mari“, a venit, instantaneu, sfatul personalului medical.


Covalenco convalescentul


Daca, in prima zi, Alexandru Piturca nu a putut participa la primul antrenament din pricina calatoriei cu avionul, ieri-dimineata au mai aparut doua nume noi pe lista staff-ului medical. Primul care a dat semne de imbolnavire a fost Silviu Lung junior, care a contractat o raceala destul de serioasa dupa schimbarea climatului. Trecerea brusca de la -10 grade Celsius, cât erau in România in momentul plecarii, la 15 grade Celsius, consemnate in Insula Afroditei in fiecare zi, i-a daunat portarului de rezerva al Stiintei.


Cel de-al doilea jucator intrat pe mâna medicilor a fost Roy Covalenco, olandezul suferind destul de mult dupa contactul cu preparatele cipriote, durerile stomacale facându-si aparitia dupa prima jumatate de ora de antrenament.


Cei doi fotbalisti ai Universitatii s-au incapatânat sa se alature coechipierilor la prima sedinta de pregatire, insa, dupa o jumatate de ora, au fost trimisi de Ovidiu Stinga spre autocar. Ambii au participat la cel de-al doilea antrenament, dar numai dupa ce au primit acceptul medicului Ion Serban.


A venit si bucatarul


Anuntul dat pe site-ul gruparii alb-albastre a avut efectul scontat, bucatarul dorit de oficialii Universitatii fiind deja in probe. Este vorba despre un fost coleg de liceu al lui Ovidiu Stinga, care a lucrat 12 ani in Germania, fiind specializat in bucataria italiana. „Eu nu mi-l mai aduceam aminte, pentru ca au trecut foarte multi ani de când am terminat liceul. Oricum, vreau sa spun ca acest lucru nu inseamna ca are pile la club. El va fi in probe si, daca este capabil sa indeplineasca toate cerintele noastre, va ramâne. Eu nu fac favoritisme“, a spus ieri antrenorul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS