24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Amical cu Apop

Desi jocurile de verificare erau stabilite inca din tara, in Cipru, programul juvetilor a suportat câteva modificari minore.


Asa cum se intâmpla de multe ori, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din târg, fapt simtit in Cipru chiar pe pielea oficialilor craioveni. Din fericire, lucrurile au luat totusi o turnura favorabila gruparii din Banie, modificarile survenite in privinta jocurilor amicale fiind consemnate doar in ceea ce priveste orele sau zilele de disputare.


Un lucru concretizat in Insula Afroditei a fost parafarea partidei de verificare cu noua echipa a lui Dan Petrescu, juvetii urmând sa intâlneasca Wisla Crakovia pe 8 februarie, nu pe 9, cum se dorise initial. Acest meci a completat lista amicalelor, ziua stabilita fiind singura in care nu se cunostea adversarul, pentru ca „Bursucul“ nu isi daduse inca acceptul, iar Ovidiu Stinga cauta alte variante viabile.


Prima partida in care Universitatea isi va masura fortele va avea loc astazi, de la ora 15.30, in localitatea Kirinas, situata la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de la Episkopi, regiunea unde sunt cazati Ciuca si compania. Adversara Stiintei este Apop, prim-divizionara in campionatul cipriot.


Iata si celelalte partenere in amicalele pe care le vor sustine alb-albastrii in pregatirea din Cipru: FC Hikanduk (30 ianuarie), Inter Baku (2 februarie), FC Buducnos (5 februarie), Wisla Crakovia (8 februarie) si echipa nationala a Coreei de Sud (12 februarie), partida care se va desfasura in localitatea Bella Shadu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS