20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua il vrea pe Bornescu

Steaua il vrea pe Bornescu

Gigi Becali intentioneaza sa ofere Universitatii cel mult 250.000 de euro.


Steaua Bucuresti intentioneaza sa-l achizitioneze pe portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, dupa ce ieri l-a vândut pe bielorusul Vasili Hamutovski, care a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Tom Tomsk, ocupanta locului zece in ultima editie a campionatului Rusiei.


Oficialii gruparii bucurestene l-au curtat si in vara anului trecut pe Bornescu, insa portarul a venit la Universitatea, facând parte din „lotul Caracal“, care a fost vândut de oficialii gruparii din „Orasul minunilor“ actualului patron al Stiintei.


Hamutovski a fost vândut de Steaua cu 500.000 de euro, desi Gigi Becali ceruse initial 900.000 de euro. Patronul formatiei bucurestene intentioneaza insa sa ofere Universitatii cel mult 250.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Bornescu. Deocamdata, Steaua are doar doi portari in lot, Cornel Cernea, venit in vara anului trecut de la Otelul Galati, si Marius Toma, antrenorul Cosmin Olaroiu nefiind insa dispus sa atace fazele superioare ale Cupei UEFA fara un goal-keeper de valoare intre buturi. Nici Universitatea Craiova nu sta insa mai bine la acest capitol, tehnicianul Ovidiu Stinga avându-i la dispozitie, cu exceptia lui Bornescu, pe juniorii Lung jr. si Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII