16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu nu mai vrea jucatori stelistic

Condescu nu mai vrea jucatori stelistic

Pandurii Târgu Jiu a renuntat sa transfere vreun jucator de la echipa campioana Steaua, fiind nemultumita de oferta lui Gigi Becali.


Marinimia latifundiarului din Pipera fata de presedintele Marin Condescu, caruia i-a promis jucatori care sa-l ajute sa salveze echipa Pandurii de la retrogradare, nu s-a concretizat. Dupa turneul din Italia, Cosmin Olaroiu s-a decis sa renunte la doi jucatori, Litu si Enescu, neinteresanti pentru olteni. „Nu avem nevoie de jucatorii pe care ni i-a oferit acum Steaua, Litu si Enescu. Fotbalistii pe care noi ii doream, Dinita si Baciu, nu vor mai ajunge la Târgu Jiu. Laurentiu Dinita daca pleaca de la Steaua va accepta numai o oferta din strainatate, dar asta nu inseamna ca refuza Pandurii, ci orice echipa din Divizia A, iar pe Baciu nu-l mai dau“, a declarat directorul general Viorel Temelescu.


Politica clubului Pandurii si a antrenorului Viorel Hizo este sa promoveze jucatori olteni, in special tineri din propriul centru de copii si juniori si sa renunte la imprumuturile avantajoase doar pentru cluburile mari. Divizionara A din Târgu Jiu a convocat pentru stagiul montan de la Rânca patru tineri fotbalisti, juniorii Cazacu si Gogelescu, ambii din propria pepiniera, Frangu, de 20 de ani, de la ANEFS Bucuresti si alt junior, Alex Mandea, de 16 ani, din Craiova.


Hizo trebuie sa se descurce cu lotul actual


Pâna in acest moment, Pandurii a transferat doi jucatori, Dragomir si Karamian, si a mai „repatriat“ alti doi gorjeni, Adi Popescu si Lucian Malaele. Presedintele Marin Condescu pare multumit de lotul actual, dar nu exclude posibilitatea unor transferuri pe ultima suta de metri.


„Domnul Hizo are acum la Rânca tot ce ii trebuie si jucatori suficienti in lot. Daca i se va oferi ceva mai bun decât are si daca vom reusi sa gasim astfel de jucatori vom mai lua, daca nu, vom merge mai departe cu ceea ce avem acum. Nu putem nici sa luam foarte multi si sa schimbam echipa de baza inainte de retur. De la Steaua nu vom mai lua pe nimeni pentru ca ceea ce ne ofera este sub valoarea lotului nostru, dar de la Rapid este posibil sa mai luam jucatori. Nu stim acum pe cine pentru ca depinde de ce va decide Razvan Lucescu, pentru ca si el poate spune precum Olaroiu ca are nevoie de ei in retur, si in acest caz nu mai avem ce face decât sa ne multumim cu ce avem“, a spus bosul oltenilor, Marin Condescu.


Cel care detine responsabilitatea rezultatelor, antrenorul Viorel Hizo, crede ca poate salva echipa si cu lotul pe care-l are in prezent la dispozitie.


„Daca lotul ramâne cel din momentul actual, noi avem sansa noastra, pe care trebuie sa o fructificam. Nu putem sa ne batem joc de ea. Nu mai suntem pe ultimul loc, suntem pe 12, avem alta stare de spirit. Suntem altii. Mai ne uitam si noi in jos, la vreo patru echipe. Când esti pe ultimul loc e foarte greu sa respiri si atunci trebuie sa ridici capul. Noi l-am ridicat. Sa vedem cât putem sa-l tinem sus“, sustine increzator „Dulaul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS