16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCapello va cere plecarea lui Ronaldo

Capello va cere plecarea lui Ronaldo

Presa iberica a scris ieri ca tehnicianul Fabio Capello, cotat cu cele mai mari sanse de a prelua formatia Real Madrid din sezonul viitor, va cere plecarea atacantului brazilian Ronaldo in momentul in care va fi instalat antrenor principal la echipa spaniola.


Se pare insa ca presedintele clubului din Madrid, Florentino Perez, l-a asigurat pe Ronaldo ca nu se va pune problema sa se desparta de serviciile sale. „Atât timp cât eu sunt la Real, tu nu vei pleca de aici“, i-ar fi spus Perez internationalului brazilian. De asemenea, alti trei fotbalisti, toti fundasi, ar fi pe lista neagra a tehnicianului italian, brazilianul Roberto Carlos si spaniolii Michel Salgado si Ivan Helguera nefiind pe placul lui Capello.


In schimb, Fabio Capello i-ar dori la Real Madrid pe atacantii Adriano (Internazionale Milano) si Zlatan Ibrahimovici (Juventus Torino), precum si pe mijlocasii Patrick Vieira (Juventus Torino) si Steven Gerrard (Liverpool). Fabio Capello a mai antrenat Real Madrid in editia 1996-1997 a campionatului spaniol, sezon in care gruparea madrilena a cucerit titlul de campioana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS