13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo a câstigat la Timisoara

Energo a câstigat la Timisoara

Energoconstructia Craiova nu a avut probleme la Timisoara, câstigând cu 8-2 confruntarea de duminica seara cu Poli, din cadrul rundei a 18-a a Diviziei A de futsal. Fara Chiliman, aflat la refacere la Câmpina, si Cioboiu, suspendat, oltenii s-au distrat cu banatenii, la pauza conducând cu 4-0. Golurile trupei lui Vali Nistoran au fost marcate de B. Nicolae (4), Pantelimon, Mirea si Chivu, craiovenii beneficiind si de un autogol al gazdelor. Energo s-a prezentat in urmatoarea formula: Rizan – Pantelimon, Mirea, B. Nicolae, Nistoran. Au mai jucat Guran, Florescu, Chivu, Bugala, Radut si Mihalache. Dupa aceasta victorie, Energoconstructia a urcat pe locul trei in clasament, cu 35 de puncte, insa Silvanus Resita (33 de puncte) si Municipal Constanta (32) au un meci restant.


Iata si celelalte rezultate ale etapei: CIP Deva – MGA Bucuresti 3-0, Eurolines – Mühlbach Sebes 5-2, Cosmos Pitesti – ACS Odorheiul Secuiesc 3-5, Municipal Constanta – Athletic Bucuresti 7-4, Clujana Cluj Napoca – Silvanus Resita 3-2. Partida United Galati – ACS 3 Bucuresti nu s-a disputat deoarece oaspetii nu mai au sustinere financiara, echipa fiind pe punctul de a se desfiinta. MGA Bucuresti s-a retras din campionat incepând din aceasta runda, iar toate rezultatele sale vor fi omologate cu 3-0 in favoarea formatiilor adverse.


Etapa viitoare (29-30 ianuarie), Energoconstructia ar fi trebuit sa intâlneasca, pe teren propriu, pe Eurolines, insa meciul a fost reprogramat pentru 8 februarie, deoarece echipa bucuresteana se afla la un turneu in Cehia. Urmatorul joc al craiovenilor va avea loc pe 5 februarie, la Pitesti, cu Cosmos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS