13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Malaele a revenit acasa

Lucian Malaele a revenit acasa

„Haideti baieti si nu uitati buna dispozitie !“, se aude vocea lui Viorel Hizo in holul hotelului „Mina“. Este semnalul pentru o noua zi de munca, o noua zi de chin pentru fotbalistii de la Pandurii. Ultimul sosit la inviorare este Armel Disney, ramas mai multa vreme in camera pentru a se pregati din nou de ger. Apostrofat de Hizo ca nu e „squadra“ toata la antrenament, secundul Motroc a explicat ca nu este inca ora oficiala de incepere a sedintei de dimineata. „Armel e la impachetat cu creme si glicerina“, a motivat Motroc absenta congolezului certat la iesirea din hotel de „Dulau“.


Fotbalistul care conduce exercitiile de incalzire sub privirile neiertatoare ale antrenorului este Vintilescu, atacantul criticat deseori in tur. „Haide, Vintilescu, ca de-aia te-am pus primul, sa gândesti“, a tunat Hizo intr-un moment de ezitare a jucatorului.


Deoarece snowmobilul care trebuia sa-l transporte pe Hizo la locul de desfasurare a antrenamentului intârzia, acesta s-a dorit un exemplu pentru elevii sai si a plecat de unul singur in alergarea de intretinere de fiecare dimineata. La câteva minute, a fost urmat de jucatorii sai, printre care si Lucian Malaele, ultimul „pandur“ inregimentat de Hizo. Talentatul fotbalist, care a participat direct la promovarea gruparii gorjene in Divizia B, in urma cu sase ani, a fost convins cu greu de Hizo sa joace pentru orasul sau natal. Petre Buduru este cel care l-a recomandat pe nepotul actorului Horatiu Malaele lui Hizo si acesta s-a prezentat sâmbata in cantonament la Rânca.


„E greu pentru mine ca am doar patru zile de pregatire, iar acum trebuie sa recuperez. Ma bucur ca am revenit acasa“, a spus Malaele inainte de a doua „sesiune“ de antrenamente cu „Dulaul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS