Salih Jaber, strivit de interese

Autori


Conform celor declarate de impresarul lui Salih, jucatorul irakian nu se afla la zi cu ratele contractuale si primele de joc, restante de aproape 15.000 USD. In schimb, finantatorul Universitatii pretinde ca Jaber a primit bani in avans!

Imediat dupa incheierea turului, s-a zvonit ca unii jucatori ai Universitatii n-ar fi la zi cu contractele si primele de joc, informatie pe care finantatorul clubului a negat-o vehement, acuzând presa ca ar inventa subiecte negative pe seama Stiintei si a lui personal. Printre jucatorii nominalizati s-a aflat si irakianul Salih Jaber, cel care a marcat cinci goluri pentru olteni, trei in campionat si doua in Cupa României. Impresarul FIFA Aksam Kadour, cel care il reprezinta pe irakian, a afirmat: „In vara anului trecut, desi aveam si alte oferte pentru jucator, l-am adus pe Salih Jaber la Universitatea deoarece mi-a fost solicitat de domnul Adrian Mititelu care, in vara lui 2005, dupa retrogradare, s-a confruntat cu probleme in alcatuirea unei noi echipe. Salih s-a prezentat cu o oarecare intârziere la pregatirile de asta-vara, dar am intâmpinat unele probleme cu viza, apoi totul a fost OK“.

Aksam: „Universitatea are 15.000 USD datorii catre Jaber“

Impresarul jucatorului completeaza: „Finantatorul Adrian Mititelu a fost corect asta-vara, a achitat chiar in avans 20.000 de dolari, dar spre sfârsitul turului au inceput sa apara unele probleme financiare. De exemplu, lui Jaber nu i s-a mai achitat chiria la apartamentul pe care clubul s-a angajat s-o achite, alte mici sicane s.a.m.d. Jaber a inteles atunci situatia, n-a comentat nimic, el se simte bine aici, fiind indragit de suporteri. A intârziat la doua antrenamente vreo cinci minute si imediat a fost sanctionat cu 700 de euro?! Nu s-a simtit prea bine la alte doua sedinte de pregatire, motiv pentru care a venit cu aproape o ora intârziere. Aceste intârzieri nu s-au sanctionat inca, dar urma ca Jaber sa fie penalizat cu vreo 10.000 de euro. Asta e… Salih a plecat in vacanta, in Irak, cu bani imprumutati de la mine, 3.000 de dolari, deoarece nu i s-au achitat ultimele trei rate din contract si ultimele patru prime de joc. Nu a primit nici 5.000 de dolari care ar fi trebuit sa-i fie inmânati la semnarea contractului. Cu alte cuvinte, clubul are restante fata de Salih Jaber de aproape 15.000 de dolari. Si eu, ca impresar, am incheiat contract de reprezentare cu Universitatea, inregistrat si la FRF in septembrie 2005, dar nici mie nu mi s-au achitat toti banii. Am de primit 30.000 de dolari, iar termenul a trecut, 15 decembrie 2005. In acest sens, am depus doua notificari la club, dar n-am primit nici banii si nici raspuns, motiv pentru care am depus memoriu si la FRF. N-am vrut sa fac tam-tam in presa, dar vreau sa se cunoasca adevarul“.


Mititelu: „Impresarul lui Jaber minte!“

Directorul executiv adjunct Marius Mitran a spus ieri ca problemele financiare cu Jaber sunt rezolvate. Despre afirmatiile impresarului jucatorului, finantatorul Universitatii, Adrian Mititelu, are o cu totul alta versiune: „Impresarul Aksam spune neadevaruri. Lui Jaber i-am dat toti banii, chiar in avans! Si i-am promis ca luni o sa-i mai dau niste bani, tot in avans. Aksam nu stie sa faca diferenta intre brut si net si de aici multe confuzii. Nu vreau sa intru in anumite detalii, cum ar fi cele legate de faptul ca el, impresarul, a vrut sa-mi dea niste bani pentru a-l duce pe Jaber la o echipa de Divizia A! Altfel, lui Aksam i-am dat in 2005 o suma uriasa, 45.000 dolari, l-am si imprumutat. Am acte in acest sens. Iar el nu a rezolvat inca permisul de munca pentru jucator, asa ca nu are rost sa mai comentam. Eu il vreau pe Jaber la Universitatea, dar il rog sa-si vada de fotbal, iar Aksam sa nu mai inventeze informatii false. Daca Aksam pretinde altceva, probabil o sa ne judecam, dar sa-mi lase jucatorul in pace!“.

Impresarul Aksam a prezentat ieri originalul contractului incheiat intre el si Universitatea, 1137/2005 si inregistrat la FRF sub nr.1137/13 septembrie 2005 si a fost surprins de afirmatiile oficialului Universitatii. Aksam: „V-am aratat contractul, totul este la vedere. Ma deranjeaza faptul ca se ascunde adevarul. La ultimele doua discutii cu Jaber, n-am fost chemat sa-l asist. Joi seara, la ultima intâlnire cu Jaber, finantatorul Universitatii i-a promis jucatorului ca astazi (ieri – n.r.) o sa-i achite o parte din datorii, iar luni restul. Jaber mi-a spus ca daca nu primeste astazi si luni toate datoriile clubului catre el, nu pleaca in Cipru. El are de primit si contravaloarea a doua bilete de avion România – Siria dus-intors (1.200 de dolari) si chiria apartamentului (400 de euro). Golgheterul Universitatii nu doreste decât sa se respecte contractul si sa fie liniste la echipa. Toata lumea nu doreste decât binele echipei, adica repromovarea Universitatii. Iar domnul Mititelu, intr-adevar, este omul care se lupta pentru revenirea oltenilor acolo unde le este locul, in Divizia A, dar asta-i o problema, iar cea a respectarii obligatiilor asumate este alta“.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 ianuarie 2006

Actualitate

» Vânatorii de masini
» Spital regional la Craiova
» O cisterna din Ungaria s-a rasturnat pe soseaua de centura

Local

» Cinci banci vor sa crediteze municipalitatea cu 700 de miliarde de lei
» Directia Apelor joaca la Loteria Precipitatiilor
» Cresele, in grija primariei
» Autoritatile vor sa puna uniforme pe elevi
» Scurte stiri
» Cabinet de cercetare de 220 de milioane
» Reactii on line
» Punti pentru sufletele mortilor
» Comuna are pagina pe internet
» O scoala cu doar sapte elevi
» Monografia localitatii – scrisa in urma cu 30 de ani
» Copil de sapte ani batut de mama
» Dentist inselat de MTS Leasing
» Mecanic de locomotiva lovit de tren
» Iustin Covei nu vrea la poligraf
» Un marinar a murit strivit intre doua barje
» Mult zgomot pentru nimic
» Scurte stiri

Dolj

» Primarul face legea la Castranova
» Examene anticipate pentru viitorii liceeni
» Terpezita, suferinta si speranta

Gorj

» Conducerile PNL si PD se acuza reciproc de colaborare cu PSD

Sport

» Salih Jaber, strivit de interese
» Alb-albastrii fac risipa de efort
» Si Gabi… nu mai vine
» „Satelitul“ este apt
» „Pandurii“, caliti prin viscol si troiene
» Armel, „aisbergul“ congolez
» Serena Williams a fost eliminata
» Andy Roddick merge in optimi
» Calificare cu emotii
» Tricolorii, incântati de publicul oradean
» „Am plâns când am vazut ce se intâmpla la Craiova“
» Se „naste“ CSM Universitatea Craiova?
» Baschet (m). Aglomeratie sub panou

Bani & Afaceri

» Lichidatorii i-au luat urma lui Staicu
» Minerii din Valea Jiului negociaza salarii mai mari
» Scandal pe cabana Pestera Muierilor

Magazin

» Lipscani – strada cu buticuri
» In ianuarie – luna soldurilor, cumparaturile devin o boala
» Scurte stiri
» IA TE UITA!
» Bancul zilei
» Utile Craiova
» AUDIENTE
» Fereşte-te de radar!
» Picatura de cunoastere

Top