11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii fac risipa de efort

Alb-albastrii fac risipa de efort

De la reunirea lotului si pâna acum, fotbalistii Universitatii au beneficiat de foarte multa atentie din parte lui Ovidiu Stinga, care doreste sa-si readuca elevii la parametrii normali in cel mai scurt timp. Pentru acest lucru, „olandezul“ a programat câte doua antrenamente pe zi, primul având caracter fizic, in timp ce dupa-amiaza s-a lucrat si cu mingea.


Tehnicianul Universitatii si-a insusit foarte multe lucruri din experienta pe care a avut-o in Olanda, de la comunicare la schemele de joc, nu o data fiind surprins când incerca sa i le imprime si secundului Daniel Mogosanu, cu privire la succesiunea exercitiilor „furate“.


La rândul lor, alb-albastrii isi dau silinta sa intre in gratiile lui Stinga, unii dintre ei efectuând chiar si in plus anumite scheme care li s-au parut interesante, si asta pentru ca lupta pentru un post de titular se va da cu inversunare in aceasta perioada precompetitionala. Inclusiv noii recruti, constienti de faptul ca au de dovedit valoarea care i-a propulsat la Universitatea, isi fac temele cu atentie, „cangurii“ fiind supervizati uneori si de patronul gruparii.


„Laboratorul“ din Lunca Jiului se va sfârsi abia luni, când Ciuca si compania isi vor ocupa timpul cu impachetatul bagajelor, pentru ca seara se va pleca spre Otopeni, avionul urmând sa decoleze spre Insula Afroditei in primele ore ale zilei de marti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS