20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSilviu Lung trebuie sa reconstruiasca echipa

Silviu Lung trebuie sa reconstruiasca echipa

Dintre cei sase jucatori trimisi de Pandurii Târgu Jiu la „satelitul“ Minerul Motru, doar patru se pregatesc sub comanda antrenorului Silviu Lung (foto). Bertea, Patrascu, Buca si Romeo Radoi se antreneaza cu divizionara B, iar Ursu si Tibi Lung au primit din partea divizionarei A permisiunea de a negocia cu alte echipe din seria B2, care sunt in lupta directa pentru salvare cu „satelitul“ din Motru.


Ursu se afla in tratative cu Inter Gaz Bucuresti, unde poate evolua pâna in vara, cât are dezlegare din partea „pandurilor“, iar Tibi Lung se afla deja in cantonament cu FC Caracal. „Am pierdut axul central prin plecarea lui Amzucu, A. Popescu si Glisca la Pandurii, iar acum trebuie sa reconstruim practic echipa pentru retur“, a spus antrenorul Silviu Lung.


Ofensiva este punctul slab al „minerilor“, Volocaru fiind singura certitudine, mai ales daca slabeste zece kilograme cum a promis. Buca vine dupa câteva luni de inactivitate provocata de o accidentare, iar Oprea a suferit o fractura de tibie si peroneu si se afla in recuperare. Daca Tibi Lung nu mai revine la Minerul Motru, intre buturile divizionarei B ar putea aparea Pândaru, cel de-al treilea portar al „pandurilor“, in care Viorel Hizo are mare incredere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS